kami1094
Fanka BB :)
No to dzisiaj możesz być 10dpo. Jeszcze bym tego cyklu nie przekreślała. :-)Testy owulacyjne robiłam
20.09 był peak i wtedy działaliśmy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dzisiaj możesz być 10dpo. Jeszcze bym tego cyklu nie przekreślała. :-)Testy owulacyjne robiłam
20.09 był peak i wtedy działaliśmy![]()
Nooo doskonale to rozumiemU nas jest ten problem że klinika ma wizyty we wtorki, środy.. A mój mąż pracuje na wyjazdach od poniedziałku do piątku nie może sobie pozwolić na wolne w tygodniu..
Noo ze ŚląskaA skąd jesteś? Masz tak daleko?![]()
PoczekamNo to dzisiaj możesz być 10dpo. Jeszcze bym tego cyklu nie przekreślała. :-)
Ło Pani, no ale to nie jest koniec świata przecieżNoo ze Śląska
No właśnie napisze do niego potem. I zapytam co dalej. Powinnam teraz wziąć dupka by jakoś porządnie wyczyścić torbiele które napewno się zrobiły. A potem na początku cyklu sprawdzić czy jest czysto i dopiero lametta. Ale jak on to oleje to już nie wiem. Spróbuję może do starej swojej lekarki jeden miesiąc spróbować a w międzyczasie umawiam się do swojego lekarza z kliniki. Może pojadę prywatnie do niego.Przykro mibyłaś u tego samego lekarza u którego wcześniej się leczyłaś? Dziwne,że znając Twoja historie z niepękaniem pęcherzyków nie podał Ci go teraz.
Będziesz szła sprawdzić czy nie zrobiły się z nich torbiele ?
Wykorzystał już cały swój urlop.. jeszcze teraz mówię mu kiedy wizyty są i żeby ogarnął wolne a on do mnie z pretensjami że on pracy biurowej nie ma i nie może wziąć wolnego... i że pomyślimy a u niego to pomyślimy, to odwlekanie w czasie. rozłączyłam się z nim i becze jak debil w robocie... Może powinnam męża zmienić.A urlop? Absolutnie nie czuj się przeze mnie atakowana, ale wychodzę z założenia, że dla chcącego nic trudnego.![]()
Bo miałam aż trzy. Jestem po CC. Miałam CC na rozwarciu 10 cm. Ciężko było zszyć. I nie chce ryzykować.@KiedyPytam mogę zapytać dlaczego nie zdecydowałaś się na zastrzyk w tym cyklu skoro z doświadczenia wiesz, że pęcherzyki same nie pękają?![]()
Też tak mamWykorzystał już cały swój urlop.. jeszcze teraz mówię mu kiedy wizyty są i żeby ogarnął wolne a on do mnie z pretensjami że on pracy biurowej nie ma i nie może wziąć wolnego... i że pomyślimy a u niego to pomyślimy, to odwlekanie w czasie. rozłączyłam się z nim i becze jak debil w robocie... Może powinnam męża zmienić.
Ale taka jest prawda, że jak oni wyjeżdżają do roboty co wszystko jest na naszej głowie. Na weekend przyjeżdżają jak do hotelu.. Wysłać jego na badanie nasienia to był kosmos, oczywiście było gadane że to nie potrzebnie bo przecież on jest zdrowy..Też tak mam
Doskonale ciebie rozumiem
Chwilami też mam wrażenie że we wszystkim jestem sama i wszystko jest przeciwko mnie
Trzymaj się ciepło