ka.an92
Fanka BB :)
Wow szalonaNie chcesz wiedzieć.Jak zbliża się dzień zero to dużo. Mój rekord to prawie 20.
Jestem trochę control freakiem.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow szalonaNie chcesz wiedzieć.Jak zbliża się dzień zero to dużo. Mój rekord to prawie 20.
Jestem trochę control freakiem.![]()
To tak jak ja, prawko na B, C, D i instruktor nauki jazdy, jeszcze jakby tego było mało to jeżdżę bankąA8 d5
Ja jestem przeogromną miłośniczką motoryzacji. Ale to już nie raz Wam pisałam![]()
Polecam apkę Premom do śledzenia piku - w apce robisz fotkę testu, on ją analizuje i podaje nawet procentowo ile jest wybarwione do linii kontrolnejDziewczyny, w ten miesiąc tez wchodzę z testami owupóki co jak widać bieda
![]()
Ja nie mam praktycznie żadnych objawówDzień dobry wszystkimdziołchy mam jakieś zwątpienie dziś... Obudziłam się rano, cycki nie bolą nic a nic, brzuch nie boli nic a nic, objawów ani okresowych ani ciążowych brak. Dziś 23 dc a 9 dpo, okres za 5 dni. Zaraz idę na drugie badanie krwi na progesteron i se myślę a sikne na clearblue ten 6 days early, powinno już coś być, może jakiś cień. A tu nic, ZERO, biel wizira
![]()
Ogolnie to stary jest szurnięty pod tym względemO kurwus! Szanuję!My całe życie jeździliśmy audi, dopóki mąż nie postanowił, że czas na BMW, ale że ja jestem zmanierowanym gnojem, to ja mam i audi i bmw
![]()
A który masz dpo?Ja nie mam praktycznie żadnych objawówMoooże trochę mnie brzuch ciągnie, ale pomyliłabym to z początkiem okresu.
9dpo to trochę za wcześnie. U mnie 9 nic nie było, a 12 na pinku praktycznie cień cienia - mąż jak zobaczył, to powiedział, że jeśli po tym prawie białym teście uznałam, że coś jest na rzeczy, to chyba coś ze mną nie tak![]()
No właśnie skrin zrobiony z tej aplikacjiPolecam apkę Premom do śledzenia piku - w apce robisz fotkę testu, on ją analizuje i podaje nawet procentowo ile jest wybarwione do linii kontrolnejChociaż trzeba też samemu patrzeć, bo apka analizuje zdjęcie
![]()
Chcę wiedzieć, możemy się licytowaćOgolnie to stary jest szurnięty pod tym względemnie chcesz wiedzieć ile aut stoi na placu
garaży od zajebania a ja szyby muszę skrobać bo nie mam gdzie parkować
czyli chcesz powiedzieć,że wyzywasz za kierownica i w dodatku kierunkowskazów nie używasz ?![]()
Dzisiaj jest 15 dpo i mam taką kreskę jak na tym pinku 20mlU. A w 12 dpo to na tym ultraczułym tylko ja coś widzęA który masz dpo?
Haha sorryNo właśnie skrin zrobiony z tej aplikacji![]()