kami1094
Fanka BB :)
Umarłabym!Ej no to ja też rozpuszczalną z mlekiem i to w dodatku taką słabiznei to moja jedyna kawa w ciągu dnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umarłabym!Ej no to ja też rozpuszczalną z mlekiem i to w dodatku taką słabiznei to moja jedyna kawa w ciągu dnia
Wcześniej piłam 3,ale jak łykam żelazo to się oduczyłam i jakoś nie brakuje mi aż takUmarłabym!![]()
Omg czym sobie tak pięknie podniosłaś ferrytyne?Ale ferrytyna podniosła mi się z 18 na 41
B12 (aktywna forma) z 58pmol na 179pmol.no i właśnie przekracza mi już normę,więc chyba też już odstawie ją.
Kwasu foliowego jeszcze nie mam wyniku
A w dzień kiedy masz pobranie krwi nie bierzesz tabletki co nie ? Kurcze to ja już nie wiem.fakt że z 3 razy może zapomniałam jej wziąć wgl bo np na panieński ich ze sobą nie zabrałam.moze ten jod mi to podwyższa ?Kurcze dziewczyny leczę się na tarczycę już od lat, mam hashimoto. Owszem biorę euthyrox na czczo, zaraz po wstaniu ale nie odliczam czasu jakoś specjalnie do jedzenia i picia nigdyzanim się wykąpie, ubiorę itp to mija pewnie niecała godzina jak jem śniadanie i pije kawę i wszystko jest ok, wyniki ładnie wychodzą
![]()
Pije teraz 2 fiolki feroplexu i do tego biorę witaminę c 1000.no i w sumie odstawiłam herbatę całkiem a kawę tylko 1 rano.zeby lepiej się wchlaniało.pije to od 26 sierpnia jakośOmg czym sobie tak pięknie podniosłaś ferrytyne?
Ja tak samo, wstaje rano i łykam, ogarniam łóżko itp idę siebie ogarnąć i dziecko, odprowadzam do przedszkola i jak wracam jem szybkie śniadanie i kawę przed pracą to mija właśnie jakoś godzina i wynik się trzyma pięknie. Nie wytrzymam bez kawy 2hKurcze dziewczyny leczę się na tarczycę już od lat, mam hashimoto. Owszem biorę euthyrox na czczo, zaraz po wstaniu ale nie odliczam czasu jakoś specjalnie do jedzenia i picia nigdyzanim się wykąpie, ubiorę itp to mija pewnie niecała godzina jak jem śniadanie i pije kawę i wszystko jest ok, wyniki ładnie wychodzą
![]()
I działa Ci euthyrox?Ale ja piję rozpuszczalną rano, uznajmy, że to się nie liczy.![]()
Pocieszyłaś mnieKurcze dziewczyny leczę się na tarczycę już od lat, mam hashimoto. Owszem biorę euthyrox na czczo, zaraz po wstaniu ale nie odliczam czasu jakoś specjalnie do jedzenia i picia nigdyzanim się wykąpie, ubiorę itp to mija pewnie niecała godzina jak jem śniadanie i pije kawę i wszystko jest ok, wyniki ładnie wychodzą
![]()
mam podobnie z tym sikuJa tak samo, wstaje rano i łykam, ogarniam łóżko itp idę siebie ogarnąć i dziecko, odprowadzam do przedszkola i jak wracam jem szybkie śniadanie i kawę przed pracą to mija właśnie jakoś godzina i wynik się trzyma pięknie. Nie wytrzymam bez kawy 2ha w nocy udało mi się kilka razy w łóżku wziąć tabletkę, ja ledwo siku wstanę, wolę potrzymać do rana byle tylko z łóżka nie wstać
![]()
DziałaI działa Ci euthyrox?![]()