reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Kurcze dziewczyny leczę się na tarczycę już od lat, mam hashimoto. Owszem biorę euthyrox na czczo, zaraz po wstaniu ale nie odliczam czasu jakoś specjalnie do jedzenia i picia nigdy 🤷‍♀️ zanim się wykąpie, ubiorę itp to mija pewnie niecała godzina jak jem śniadanie i pije kawę i wszystko jest ok, wyniki ładnie wychodzą 👌
A w dzień kiedy masz pobranie krwi nie bierzesz tabletki co nie ? Kurcze to ja już nie wiem.fakt że z 3 razy może zapomniałam jej wziąć wgl bo np na panieński ich ze sobą nie zabrałam.moze ten jod mi to podwyższa ?

Kurcze dziewczyny leczę się na tarczycę już od lat, mam hashimoto. Owszem biorę euthyrox na czczo, zaraz po wstaniu ale nie odliczam czasu jakoś specjalnie do jedzenia i picia nigdy 🤷‍♀️ zanim się wykąpie, ubiorę itp to mija pewnie niecała godzina jak jem śniadanie i pije kawę i wszystko jest ok, wyniki ładnie wychodzą 👌
Ja tak samo, wstaje rano i łykam, ogarniam łóżko itp idę siebie ogarnąć i dziecko, odprowadzam do przedszkola i jak wracam jem szybkie śniadanie i kawę przed pracą to mija właśnie jakoś godzina i wynik się trzyma pięknie. Nie wytrzymam bez kawy 2h 😂 a w nocy udało mi się kilka razy w łóżku wziąć tabletkę, ja ledwo siku wstanę, wolę potrzymać do rana byle tylko z łóżka nie wstać 😂

Pocieszyłaś mnie :) ale zaraz zaraz przeważnie ustawiam sobie budzik wcześniej tylko po to, żeby jeszcze pospać, że wcześniej nie wpadłam na pomysł łykania wtedy tabletki :D całe życie człowiek się uczy :D

Ja tak samo, wstaje rano i łykam, ogarniam łóżko itp idę siebie ogarnąć i dziecko, odprowadzam do przedszkola i jak wracam jem szybkie śniadanie i kawę przed pracą to mija właśnie jakoś godzina i wynik się trzyma pięknie. Nie wytrzymam bez kawy 2h 😂 a w nocy udało mi się kilka razy w łóżku wziąć tabletkę, ja ledwo siku wstanę, wolę potrzymać do rana byle tylko z łóżka nie wstać 😂
mam podobnie z tym siku :D

reklama
Do góry