reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja wam powiem że tyle co w życiu testów zrobiłam, to tylko te apteczne były zepsute. Albo sie właśnie tak zalewały, albo żadna kreska się nie pokazywała. Więc zostałam przy rossmannie.

reklama
Ona chyba zna jakieś tajemne kody z Simsów 🤣 na kasę było motherlode a na dzieci to nie wiem 🤣🤣
Czyli ona gra w nami w simsy! I jeszcze motherlode mi nie zarzucila w portfel to nie rozumiem 😂😂😂
I taka konkretna ta kreska juz jest!! ♥️
@Kaalaa @kin28 po czasie się nie patrzy, wiem, ale i tak poszłam..czysto, nawet cieninka.no trudno, następny cykl będzie lepszy, ja to czuję, ja to wiem!
Ale dobrze, ze poszlas ♥️ a takie nastawienie baaaaardzo mi sie podoba! Trafimy razem na lipcowki, nie ma bata! :D

Idę na badania, mam nadzieję, że progesteron wystrzelił w górę i da trochę nadziei, że to co się dzieje nie skończy się zaraz ♥️

Hej dziewczyny, dziś nadszedł dzień testowania więc nie dało się dłużej pospać pomimo dnia wolnego.. Nasikałam na patyka i.. widzę ją, widzę tą kreskę 🥹 byłam przekonana, że nic nie będzie bo żadnych objawów nie mam, w czerwcu jak miałam test pozytywny (ciąża okazała się być pozamaciczną) to czułam to, że jestem w ciąży tym razem nic, intuicja podpowiadała, że nic z tego.
Z jednej strony strasznie się cieszę, z drugiej strasznie boje bo nie chce przechodzić tego co przechodziłam w czerwcu/lipcu - szpitale/operacja, stres, nerwy, płacz że się nie udało..
Ale jest nadzieja, dwie kreski widać, prawda? Czy to tylko sen? 🥹
No kochana widać i to jak! ❤️❤️❤️ Moja jest znacznie jaśniejsza a u mnie też dziś 10 dpo, w ogóle jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji 🥹 ja straciłam ciążę w zeszłym miesiącu i byłam bardzo zdeterminowana żeby w tym znów się udało, a teraz widząc ten cień jestem kompletnie przerażona 🤐🫣 Na betę pójdę w poniedziałek, na spokojnie, i tak co ma być to będzie ❤️ sikać będę oczywiście codziennie do tego czasu 🤣

reklama
Cześć dziewczyny ! Gratuluje dwóch kreseczek !🥰 ja dzisiaj czuję się fatalnie , nie wiem czy jest jakaś część ciała która Mnie nie boli 🤧a do tego okropny ból głowy , dzisiaj również zaczynają się dni płodne … ehh

Do góry