Hermeneg
Fanka BB :)
O jesu, ale wystawiają Twoją cierpliwość na próbę.![]()
Trzeba się uzbroić w cierpliwość i tyle, nic innego mi nie zostaje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jesu, ale wystawiają Twoją cierpliwość na próbę.![]()
Wow ! Zazdroszczę ! Jak pięknie ! Zmotywowałaś mnie, żeby w listopadzie uciec na trochę nad morzeO super!
Czekam na wieści po wizycie
Mąż sobie wymyślił spacer ze Stegny na Mewią Łachę i z powrotem
A teraz byliśmy na mniejszym i kolejne 5 km wpadło
Są!
Zobacz załącznik 1723000
Zobacz załącznik 1723001
I dzisiejszy zachód:
Zobacz załącznik 1723004
Mnie też kłuje jak głupi prawystaram się nie nakręcać ale jest ciężko
![]()
Mnie jeszcze dwie rundki z psiakami czekają, najpierw z jednym potem z drugim. Do niedawna miałam 3 pieski ale odszedł 17.09. Został Kaukaz i Maltańczyk@Pchelka25 u mnie bardzo często się wciska ciekawe zamiast kocham to
Byłam jeszcze z Psiną na wieczornym spacerze i dobiłam do 50 tys. kroczków dzisiajna dzisiaj styknie
Zobacz załącznik 1723031
Zwykle robiłam co rok ale w ostatniej ciąży zapłaciłam ciut więcej i zrobiłam zapomniałam jak się to nazywa (HPV?) ale jest ważne na 5 latDziewczyny, co ile robicie cytologia? Raz w roku? Czy jakiś dłuższy odstęp?