reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Cześć dziewczyny,
Ja mam w nosie ten cykl cholerny. Tak, jak ostatnio ze dwa miesiące mi przyspieszała na 11dc tak dzis ciagle jeszcze przed... być może przez tego covida będzie bezowulacyjny 😒 a jeszcze od wczoraj mnie nie ma w domu, więc jak mi wystrzeli pik w nocy to sie wkur.... dopiero w niedzielę teraz możemy działać...
Zobacz załącznik 1722993
Kurka faktycznie jest blisko 🤔

reklama
A też pokazujesz innym faki jak za wolno jadą? :D Jeśli tak - to tak! 😂

Oo wiązanki to takie idą,że daj spokój 🤣 moje ulubione to "zatrzymaj się jeszcze ***** "🤣

Ostatnio pokazalam pierwszego faka w samochodzie w swoim zyciu! 😂 ale gosciu chcial we mnie wjechac z podporzadkowanej i nic sobie z tego nie robil ze musi mi ustapic 😂

Ja nie mam prawka ale mąż kiedyś mówił, że jakbym zrobiła to by mi ogarnął taka tabliczkę podświetlaną jak mają taxi ale ja miałabym z napisem ku..a mać 🤣

Zuberek, a Ty jeszcze sikałaś?
Lilka94 robiaś test? :)
Hermeneg jak wyniki?

Dziekuje, że pytasz ❤
wszystkie w porządku więc histeroskopia mam nadzieję odbędzie się wg planu 🥰

Ile masz wzrostu? Stawiam na 164,bo takie są najgroźniejsze 🤣

Haha, ja tyle mam 🤣

Ej mam wyniki i jak to możliwe że z TSH 1.94ng po 6tyg brania euthyroxu 25 urosło mi do 2.2ng ?? Miało kuwa spaść 🤣

Ooo, moje też ostatnio było ponad 2 a staram się pilnować nawet odstępów od kawusi 😅

Jestem jestem 😁 Możesz mi wpisać @ właśnie przyszła.. Znalazłam klinikę w Krakowie gdzie przyjmuje lekarz w sobotę! Umówiłam nas na 25 października, Pani przez telefon poinformowała że ten lekarz do którego idziemy kwalifikuje do refundacji in vitro 😍

O super! 😍
Czekam na wieści po wizycie 😊

O kurczę to dobry spacer tyle km zrobić 🙈 podziwiam 🫣

Mąż sobie wymyślił spacer ze Stegny na Mewią Łachę i z powrotem 😁
A teraz byliśmy na mniejszym i kolejne 5 km wpadło 😀

Wow, tyle kilometrów... Ja w sumie nie liczę ile zrobię dziennie a chodzę z dwoma psami, oczywiście z każdym osobno po 3 razy🫣
A gdzie foteczka dla mnie?😊

Są!
1000182989.jpg

1000183088.jpg

I dzisiejszy zachód:
Messenger_creation_ECA5FF0A-6FA5-4808-B6F1-9F585E439630.jpeg

Hmm od wczoraj czuję kłucie w jajnikach, wczoraj prawy a dziś lewy, czyżbym już zaczynała coś sobie wmawiać i doszukiwać się Bóg wie czego?🤔😄

Mnie też kłuje jak głupi prawy 😅 staram się nie nakręcać ale jest ciężko 🤣🤣

reklama
Do góry