reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Część, miałam nie robić, zrobiłam i jestem głupsza jak byłam. W aptece był tylko test 25, wzięłam i nie wiem co myśleć. Bo go nie zalalam 3krople a wygląda jakbym wiadro wylała, no i ta kreska która nie wiem czy to ta kreska czy głupi test. Co myślicie? Jutro powinna pojawić się @.
Musiałbyć jakiś wyschnięty 🤔 patrzalas datę czy nie jest przeterminowany ? Ja bym go nie brała pod uwagę i zrobiła jakiś inny

reklama
Musiałbyć jakiś wyschnięty 🤔 patrzalas datę czy nie jest przeterminowany ? Ja bym go nie brała pod uwagę i zrobiła jakiś inny
No taki był w aptece, jeszcze 25, o tej aptece też się musiałbym kiedyś wypowiedzieć ale odpuszczę bo baba jest dinozaurem i ma nierówno pod sufitem. Ale test niby datę na ok. Teraz to ja już czekam do poniedziałku.

No taki był w aptece, jeszcze 25, o tej aptece też się musiałbym kiedyś wypowiedzieć ale odpuszczę bo baba jest dinozaurem i ma nierówno pod sufitem. Ale test niby datę na ok. Teraz to ja już czekam do poniedziałku.
Mi się trafił kiedyś taki facell paskowy z rossmana.byl taki jakiś wyschnięty że wgl nie chciało po nim przelecieć ten mocz.wygladał podobnie jak twój,też data niby była okej.

Mi się trafił kiedyś taki facell paskowy z rossmana.byl taki jakiś wyschnięty że wgl nie chciało po nim przelecieć ten mocz.wygladał podobnie jak twój,też data niby była okej.
Tak, tu też wolno się przesuwał płyn, pewnie masz rację. No nic, poczekam na @, a jak nie przyjdzie to w pon. Pomyślę, we wtorek ma kurier być z moim zamówieniem. Osobiście stawiam mocno na ten cykl który będzie. ;)

Hej dziewczyny, dziś nadszedł dzień testowania więc nie dało się dłużej pospać pomimo dnia wolnego.. Nasikałam na patyka i.. widzę ją, widzę tą kreskę 🥹 byłam przekonana, że nic nie będzie bo żadnych objawów nie mam, w czerwcu jak miałam test pozytywny (ciąża okazała się być pozamaciczną) to czułam to, że jestem w ciąży tym razem nic, intuicja podpowiadała, że nic z tego.
Z jednej strony strasznie się cieszę, z drugiej strasznie boje bo nie chce przechodzić tego co przechodziłam w czerwcu/lipcu - szpitale/operacja, stres, nerwy, płacz że się nie udało..
Ale jest nadzieja, dwie kreski widać, prawda? Czy to tylko sen? 🥹

Załączniki

• IMG_7270.jpeg
    IMG_7270.jpeg
    169,7 KB · Wyświetleń: 86
Hej dziewczyny, dziś nadszedł dzień testowania więc nie dało się dłużej pospać pomimo dnia wolnego.. Nasikałam na patyka i.. widzę ją, widzę tą kreskę 🥹 byłam przekonana, że nic nie będzie bo żadnych objawów nie mam, w czerwcu jak miałam test pozytywny (ciąża okazała się być pozamaciczną) to czułam to, że jestem w ciąży tym razem nic, intuicja podpowiadała, że nic z tego.
Z jednej strony strasznie się cieszę, z drugiej strasznie boje bo nie chce przechodzić tego co przechodziłam w czerwcu/lipcu - szpitale/operacja, stres, nerwy, płacz że się nie udało..
Ale jest nadzieja, dwie kreski widać, prawda? Czy to tylko sen? 🥹
No oczywiście że jest !❤️ Będziesz szła na betę ?

reklama
Do góry