reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

@niecierpliwamatka oczywiscie, se sikanie o 3 obowiazkowe :D

@kin28 widze i na 1 i na 2, ale w 2 swiatlo sie odbija wiec widac mniej, ale no nie da sie zaprzeczyc, se sa! I tak jak juz tu padlo, moglo sie poprzesuwac, a nadal jestes przed @, wiec wszystko moze byc terminowo! Nie masz testu innej marki jeszcze? Jakas beta?

reklama
Tak wgl to Dzień Dobry ❤️ spałam dzisiaj mega źle,budziłam się co chwilę 🫣 jadę dzisiaj zrobić jakiś zabieg na włosy czyt.będe królikiem doświadczalnym mojej siostry,która będzie sprawdzać nowe preparaty po których włosy mają być zajebiście proste przez ileś tam czasu 🤣 idę w ciemno,potrzebuje jakiejkolwiek zmiany 🤣 a za darmo to uczciwa cena 🤣 więc miłego dnia i owocnych siusków 🤩
Keratynowe prostowanie albo botoks, ale botoks az tak nie prostuje :D mam, polecam 😂

Tak wgl to Dzień Dobry ❤️ spałam dzisiaj mega źle,budziłam się co chwilę 🫣 jadę dzisiaj zrobić jakiś zabieg na włosy czyt.będe królikiem doświadczalnym mojej siostry,która będzie sprawdzać nowe preparaty po których włosy mają być zajebiście proste przez ileś tam czasu 🤣 idę w ciemno,potrzebuje jakiejkolwiek zmiany 🤣 a za darmo to uczciwa cena 🤣 więc miłego dnia i owocnych siusków 🤩
Ja też uważam, że gratis to uczciwa cena. 😂❤️ Daj znać jak efekty 8-)

Zatestowalam dzisiaj bo już nie mogę wytrzymać. Jestem 12dpo. Sama nie wiem czy coś tam jest czy to mój mózg mnie oszukuje :) ?!?

Załączniki

• IMG_20251007_071929.jpg
    IMG_20251007_071929.jpg
    701,9 KB · Wyświetleń: 111
Dlatego po prostu proszę miej na uwadze to co napisałam na przyszłość. :)
Tu jest większość dziewczyn, które mają za sobą szereg doświadczeń, których nie życzę najgorszemu wrogowi. Liczne straty na różnych etapach, współistniejące problemy zdrowotne. Walczą jak mogą, czasem latami.
To niestety nie są sytuacje, w których jakkolwiek dałoby się podejść na luzie, trudno też starania w takich sytuacjach romantyzować. Suplementy wdrożone chwilę temu również magicznie nie pomogą, wbrew temu co nie raz tu czytam.
Ale jedno podkreślę - stres nigdy nie jest wskazany, dlatego ode mnie nie usłyszycie, że macie dać na luz, ale pamiętajcie żebyście o siebie dbały! 🫂 Czekam na te dzisiejsze patyki od Was z ogromną nadzieją. ❤️‍🩹
Oczywiście nie chciałabym tu nikomu zrobić przykrości ani rozdrażnić 🙊

reklama
Do góry