Kaalaa
Fanka BB :)
@WIKTORIA93 to idealnie
lec sobie na bete, po 2 dniach powtorz czy prawidlowo przyrasta i smigaj na temat mamuskowy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cień jestPierwszy raz zrobiłam inne testy... Pierwszy raz zobaczyłam cokolwiek poza bielą. Nie ciesze się, jestem już solidnie w terminie miesiączki, 32 dc, jakby była ciąża to by była lepsza kreska a nie jakiś chujocieńJeszcze bardziej jestem zła że sikłam i zrobiłam sobie nadzieję.
Krecha jak nicZatestowalam dzisiaj bo już nie mogę wytrzymać. Jestem 12dpo. Sama nie wiem czy coś tam jest czy to mój mózg mnie oszukuje?!?
Ja testowałam wczoraj , 11 dpo i biel więc nie pozostaje nic innego jak czekać na okres
Ja bym jeszcze raz jednak powtórzyła.Ja testowałam wczoraj , 11 dpo i biel więc nie pozostaje nic innego jak czekać na okres