reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Witam się kawusiom z rana ☕
Gdzie te kreski dziś ?????🤣😍
hej hej. również czekam 😄

ja zaliczyłam stres od rana 🤡 zrobiłam dla formalności igm cytomegalii, która lubi mi się reaktywować, ale miałam dopiero co reaktywację w grudniu, więc byłam pewna, że to tylko formalność, a tu wynik wątpliwy, do powtórzenia. mam nadzieję, że to tylko resztki poprzedniej infekcji.

Normalnie pochwa ma kwaśne środowisko - to chroni przed infekcjami, ale niszczy plemniki. Ejakulat jest delikatnie zasadowy. Pod wpływem estrogenu śluz zmienia się, przez co ma ph zbliżone do zasadowego, więc plemniki mogą w nim przetrwać. Lepiej trochę czy nic? :D
Idealnie! A ja myslalam ze bardziej pelnia funkcje transportowa, wiesz, jak sie spierdzielisz ze sliskiej, pokrytej lodem gorki to dotrzesz na miejsce szybciej niz po gruzie 😂 i nieco mniej „obity” :D

hej hej. również czekam 😄

ja zaliczyłam stres od rana 🤡 zrobiłam dla formalności igm cytomegalii, która lubi mi się reaktywować, ale miałam dopiero co reaktywację w grudniu, więc byłam pewna, że to tylko formalność, a tu wynik wątpliwy, do powtórzenia. mam nadzieję, że to tylko resztki poprzedniej infekcji.
Gdzie badasz krew? Pytam, bo mi przez długi czas wychodziła CMV IgM dodatnia i nie mogliśmy się starać. Okazało się, że wynik krwi wychodził fałszywie pozytywny, bo Alab/diagnostyka transportowali krew na tyle długo, że wychodziły takie wyniki. Jak tylko się o tym dowiedziałam to zbadałam krew w labie przy szpitalu zakaźny i wyszło, że nie mam zakazenia

reklama
Dziewczyny czy to już pik ?

Załączniki

• IMG_6709.jpeg
    IMG_6709.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 45
Do góry