kami1094
Fanka BB :)
Jezu to od stosunku się nie liczy tylko jeszcze 6 godzin trzeba dodać? Jakie to skomplikowane wszystko.![]()
Czy Ty już czasem nie masz dzieci?No serio, nastraszyłaś mnie, ale i uświadomiłaś.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu to od stosunku się nie liczy tylko jeszcze 6 godzin trzeba dodać? Jakie to skomplikowane wszystko.![]()
Czy Ty już czasem nie masz dzieci?No serio, nastraszyłaś mnie, ale i uświadomiłaś.![]()
Szanuję za szczerość i dystans do siebieJa mam czesto takie zacmienia, ze dziwie sie, ale to mozliwetakze calkiem rozumiem @Małgosiagosiak
Ale ja to ja.. dziwie sie jak moj maz to zrobil!
Nie no pierdzielne czasem taka glupote, ze porzadne walniecie w czolo nie pomoze… co gorsza nie wiem skad to sie bierze, ale oprocz glupoty jestem calkiem madra, wiec lekko sie jednak rownowazySzanuję za szczerość i dystans do siebie![]()
No wiesz. CZASEM to każdemu się zdarzy.Nie no pierdzielne czasem taka glupote, ze porzadne walniecie w czolo nie pomoze… co gorsza nie wiem skad to sie bierze, ale oprocz glupoty jestem calkiem madra, wiec lekko sie jednak rownowazy![]()
Nie, to mi bardzoej czestoNo wiesz. CZASEM to każdemu się zdarzy.![]()
Nie bądź dla siebie taka surowaNie, to mi bardzoej czesto![]()
Zrobiłam betę w 12 dpo po pozytywnym teście w 10 dpo i wynik był dobry. Po stracie miesiąc wcześniej bałam się iść na kolejną betę więc robiłam tylko testy sikane ale jakoś dziś obudziłam się ze złym przeczuciem i poszłam na kolejną betę. Jak widać intuicja mnie nie myliła@Zestresowana13 strasznie mi przykro… to nie powinno tak wygladac… postaraj sie na wizycie z lekarzem podrazyc temat, moze zleci jakies badania, dla Was obu, zeby czesc wykluczyc… to bylo potwierdzenie 2 bety, czy 3?
Czyli jest nadzieja! No mowilam ze sie rownowazyNie bądź dla siebie taka surowa
Moja ogólno-życiowa obserwacja jest taka, że ludzi głupi nie dochodzą raczej do takich wniosków na swój temat.![]()