reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Co do blizniakow, moj maz bardzo by chcial, ja nie :D ale sama jestem z blizniakow, wiec wiem z czym to sie je z pozycji dziecka :D
Dla mnie nie ma różnicy czy bliźniaki czy pojedyncza ciąża aby cokolwiek było🥺 człowiek jak musiałby to sobie by ze wszystkim poradził,ale nie ukrywam że bliźniaki były by dobrze,już mój wiek nie ten na dzieci,więc staramy się ostatnie miesiące albo wyjdzie albo odpuszczamy

reklama
U mnie za przeproszeniem gowno, okres mi się zaczął. Znowu to samo. Nawet nie wytrzymał dwóch tygodni od ovitrelle nawet nie miałam okazji zrobić testu i już wiem że nic. Boże drogi 😭😭😭 a taka miałam naiwna nadzieję, że aż trzy jajeczka to może chociaż jedno się uda… jak trzy miesiące starań w jednym… a tu nic… mi się chyba nigdy nie uda naprawdę. Tak płodna jak w tym cyklu to nie byłam jeszcze. I tak zrobię w poniedziałek test pro forma żeby zobaczyć tę paskudną biel. Ale już wiem że 💩💩💩💩

U mnie za przeproszeniem gowno, okres mi się zaczął. Znowu to samo. Nawet nie wytrzymał dwóch tygodni od ovitrelle nawet nie miałam okazji zrobić testu i już wiem że nic. Boże drogi 😭😭😭 a taka miałam naiwna nadzieję, że aż trzy jajeczka to może chociaż jedno się uda… jak trzy miesiące starań w jednym… a tu nic… mi się chyba nigdy nie uda naprawdę. Tak płodna jak w tym cyklu to nie byłam jeszcze. I tak zrobię w poniedziałek test pro forma żeby zobaczyć tę paskudną biel. Ale już wiem że 💩💩💩💩
A ile dni minęło od podania ovitrelle ?

Gdy przychodzi okres to chyba każda z nas ma jakieś mini załamanie psychiczne 🫂
Pamiętaj, że nieudany cykl to zawsze szansa na to, że kolejny będzie udany 🥹❤️

Hm..a to taki normalny okres ? Wypadałoby że to jakieś 10dpo.chyba że masz taka krótką fazę lutealną ?
Nie, plamienie, ale ja zawsze mam dwa dni plamienia przed okresem i to plamienie się rozkręca. I lekarz mi mówi żeby się tym nie przejmować. W zasadzie oboje lekarzy u których się konsultowałam. Więc mam plamienie które zawsze mi się pojawia dwa dni przed okresem i się nawet nie łudzę że to coś innego.

reklama
Do góry