reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Gdy przychodzi okres to chyba każda z nas ma jakieś mini załamanie psychiczne 🫂
Pamiętaj, że nieudany cykl to zawsze szansa na to, że kolejny będzie udany 🥹❤️
Dziękuję :(((

Dziękuję wszystkim za dobre słowo.

Pocieszam się że dzięki stymulacji mój cykl jest dużo krótszy. Wyjdzie jakieś 28 dni pewnie, bo mi się w kalendarz nie chce patrzeć, zamiast 32-34… to niewątpliwie plus

reklama
Robiłam ale zalałam go .kreska była bardziej widoczna zrobiłam easyhome a tam chujocien .30 września miałam zastrzyk ale ten progesteron wczoraj niecałe 7 .
Więc pewnie okres zawita .
Kocham słowo „chujocień”, myślę że to się bardzo wpasowuje w mój aktualny nastrój 😂 A mój nastrój jest jak ten cień.

Młoda jesteś, w moim wieku, świat stoi przed nami otworem. W moim przypadku nie tym otworem którym bym chciała, ale coś tam na nas czeka. Jeszcze. Kiedyś.

Ehhh nie wiem naprawdę głowa mi dziś wybuchnie jeszcze się nie wyspałam.
A Ty ile masz lat? No dla mnie akurat to taki ostatni dzwonek jeśli chodzi o dziecko,nie mówię że później jak ktoś zachodzi to jest za stary na to czy coś, absolutnie nie ale akurat dla mnie to albo teraz albo już wcale

reklama
Do góry