Jeszcze mnie proszę dopisać na 11.06Dajcie znać jeśli kogoś pominęłam albo nie ma na liście na pierwszej stronie, bądź się pomyliłam
Prowadzę wątek pierwszy raz, więc liczę na wyrozumiałość![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze mnie proszę dopisać na 11.06Dajcie znać jeśli kogoś pominęłam albo nie ma na liście na pierwszej stronie, bądź się pomyliłam
Prowadzę wątek pierwszy raz, więc liczę na wyrozumiałość![]()
Trzymam kciuki!!Jutro pod wieczór pierwsza wizyta..Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata
Mam nadzieję, że dowiem się tylko dobrych rzeczy, będę co prawda 5+0 jutro więc dość szybko jak na wizytę, ale beta wczoraj 1757,60 więc jeśli będzie dobrze umiejscowione to mam nadzieję, że jakiś pęcherzyk zobaczymy na USG, trzymajcie za mnie kciuki - niczego nie pragnę bardziej na ten moment, niż to żeby wszystko było dobrze z tą ciążą
![]()
Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie lekki ból głowy, ale gdyby nie brak okresu, to nie powiedziałabym nigdy, że jestem w ciąży. Na razie brak objawów i oby tak zostało jak najdłużej![]()
Trzymamy i nie puszczamyJutro pod wieczór pierwsza wizyta..Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata
Mam nadzieję, że dowiem się tylko dobrych rzeczy, będę co prawda 5+0 jutro więc dość szybko jak na wizytę, ale beta wczoraj 1757,60 więc jeśli będzie dobrze umiejscowione to mam nadzieję, że jakiś pęcherzyk zobaczymy na USG, trzymajcie za mnie kciuki - niczego nie pragnę bardziej na ten moment, niż to żeby wszystko było dobrze z tą ciążą
![]()
O witam bliźniaczkę porodowąJeszcze mnie proszę dopisać na 11.06![]()
Mam to samo aż mam lodowate ręce że stresu... Tylko spokoj nas uratujeJa natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów![]()
Trzymam kciukiJa natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów![]()
Nadal nie masz wyniku bety?Mam to samo aż mam lodowate ręce że stresu... Tylko spokoj nas uratuje![]()