reklama
Ewiksbal
Zaciekawiona BB
A było coś już widać na USG ?Dziewczyny a czy jest sens badać raz bete? Bo będę jutro szla robić tsh i morfologie i zastanawiam się czy robić betę. 6+3 będę jutro.
W niedzielę mam 1 wizyte dopieroA było coś już widać na USG ?![]()
Wspolczuje ale zostałaś obstawiona lekami więc glowa do goryA wyników progesteronu dalej nie ma. Najgorsze laboratorium z jakim miałam doczynienia
A tak z ciekawpsci: na pierwszą wizytę warto pójść z jakimiś wynikami już? Bo ja planowałam, że dopiero dostanę skierowania na morfologie, glukozę itp.W niedzielę mam 1 wizyte dopiero![]()
Wiesz co ja chce sprawdzić tsh bo przy moich 3 ciążach w 2 musialam brac leki na tarczyce więc chce sprawdzic od razu przed wizytą aby w razie lekarz mógł od razu przepisac leki jeśli będzie coś nie tak. Normalnie bym nie robilaA tak z ciekawpsci: na pierwszą wizytę warto pójść z jakimiś wynikami już? Bo ja planowałam, że dopiero dostanę skierowania na morfologie, glukozę itp.
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Właśnie czekam na badanie krwi
mega się boję. Do tego mówiłam, że nie mam objawów ciąży a od niedzieli mam biegunke. Zwalałam to na nietolerancję laktozy ale niestety nie. Już rozmawiałam z rodzinnym i wysłał mnie na dodatkowe badanie krwi 

To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Dlatego nie polecam żadnych diagnostyk ani alabow. Bywa też, że podają wyniki inne niż w laboratoriach przyszpitalnych -.-A wyników progesteronu dalej nie ma. Najgorsze laboratorium z jakim miałam doczynienia
reklama
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Ja bym zrobiła jak już bym miała być kłutaDziewczyny a czy jest sens badać raz bete? Bo będę jutro szla robić tsh i morfologie i zastanawiam się czy robić betę. 6+3 będę jutro.

Podziel się: