ja sobie nawet facelle kupiłam bo byłam w rosku ahahah
Też bym kupiła ale teraz to mi się nie przydadzą już
Ale! Zamiast na frytki po następnym transferze pojadę do Rosska po Facelaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sobie nawet facelle kupiłam bo byłam w rosku ahahah
Nie wiem czy dotarla na jakies mamuski, majowe, xzy czerwcowe?Ja mam jeszcze takie pytanie - wie któraś z Was co się stało z naszym pierwszym październikowym serduszkiem? Żuberek1? Konto jest usunięte, mam nadzieję, że to nie oznacza niczego złego.Jak ktoś ma info spod lady to proszę dać znać.
Z tego co patrzyłam to nieNie wiem czy dotarla na jakies mamuski, majowe, xzy czerwcowe?
Pamietaj- hurtemTeż bym kupiła ale teraz to mi się nie przydadzą już
Ale! Zamiast na frytki po następnym transferze pojadę do Rosska po Facelaki![]()
Kurcze to nie wiem… nie wyglada to dobrze, ale oby po prostu wylogowala sie, bo chce w spokoju przezyc ten moment..Z tego co patrzyłam to nie![]()
Oby, ale jednak intuicja mówi mi co innego.Kurcze to nie wiem… nie wyglada to dobrze, ale oby po prostu wylogowala sie, bo chce w spokoju przezyc ten moment..
Albo objawy ja dojechaly i nie ma kiedy..
Mi tez, ale wole jej dzisiaj nie sluchac…Oby, ale jednak intuicja mówi mi co innego.![]()
Te testy mają dość widoczna kreskę parowania. Ale tutaj ewidentnie to pozytywny test
Zamiast eterycznychMam bogatą kolekcję eterycznych to jak mnie przygarniecie to sie nimi podzielę!![]()