reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Super ❤️❤️zazdroszczę... Czy coś miałaś zmienione w tym transferze?
Poza moim nastawieniem, to nie 😉 Postanowiłam zdjąć z siebie presję i nikomu z bliskich tym razem nie mówiłam, że mam transfer, wie tylko mąż (no i Wy tutaj 😁) - założyłam, że i tak się nie uda i że czeka mnie 4 procedura. Miałam dokładnie te same leki, w tych samych dawkach (Estrofem, Progesterone Besins i Cyclogest). Ale wydaje mi się, że transfer był trochę wcześniej niż poprzednim razem, chyba endometrium szybciej rosło. Natomiast nie badaliśmy zarodków, więc niewykluczone, że poprzedni zarodek, chociaż był lepszej klasy, po prostu był nieprawidłowy. Mam nadzieję, że ten będzie ok.

Ja też po wizycie - jest zarodek 🥹.
Wszystko wygląda ok, za dwa tygodnie potwierdzimy serduszko ale lekarz powiedział, że na prawdę nie ma żadnych zastrzeżeń i nie ma się do czego przyczepić więc powinno być ♥️.
Dzisiaj dzień dobrych wieści 🥹 gratulacje!! 💕 też czekam na ten dzień, żeby zobaczyć swojego bąbla 🥹

reklama
Dzisiaj dzień dobrych wieści 🥹 gratulacje!! 💕 też czekam na ten dzień, żeby zobaczyć swojego bąbla 🥹
Trzymam kciuki cały czas za to, żeby się udało ♥️.

Ja wiem, że nie wszystkim się udaje i bardzo mnie denerwowało słuchanie tego, że na pewno się uda więc sama tak nikomu nie powiem. Ale obiektywnie patrząc in vitro jest najbardziej skuteczną metodą leczenia niepłodności i daje nam największe szanse. I tego się musimy trzymać ♥️.

Do góry