Dziewczyny! Jestem po wizycie- punkcja we wtorek, dzisiaj jest więcej pęcherzyków niż w poniedziałek![]()
Czułam, że tak będzie
Będę we wtorek trzymać kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny! Jestem po wizycie- punkcja we wtorek, dzisiaj jest więcej pęcherzyków niż w poniedziałek![]()
Myślę, że dobrze, że od razu zwrócił uwagę na to i podjął taką decyzję. Często nie proponują tego od razu. Ty jesteś w Angeliusie?Ah i lekarz jeszcze zalecił selekcję plemników metodą fertile chipczytam, czytam i głowa pęka. Myślę, że to będzie pomocne
Jestem w GyncentrumMyślę, że dobrze, że od razu zwrócił uwagę na to i podjął taką decyzję. Często nie proponują tego od razu. Ty jesteś w Angeliusie?
Wydaje mi się, że się już Ciebie o to pytałam, ale obecnie mam duże luki w pamięci, wybacz.Jestem w Gyncentrum![]()
Możesz pytaćWydaje mi się, że się już Ciebie o to pytałam, ale obecnie mam duże luki w pamięci, wybacz.Też byłam w Gyncentrum. Kto będzie robił Ci punkcję? Lekarz prowadzący czy ktoś inny?
Tam tak właśnie jest. Akurat ja byłam w oddziale w Bielsku-Białej, a na zabiegowe przyjeżdżałam do Katowic, więc i tak trafiałam na "obcych" lekarzy, ale nie ma się co bać. Może dr Mercik (on chyba jest tam we wtorki właśnie) wygląda trochę groźnie na początku (Możesz pytaćprowadzącego nie będzie, będzie ktoś inny
![]()