Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to wszystkie kciuki na pokład!Jutro
I jestem pełna obaw, to juz 7 dpt będzie.
Trzymam mocnoJutro
I jestem pełna obaw, to juz 7 dpt będzie.
Punkcja jest stresująca, ale nie ma się czego bać! Będzie dobrzeDzięki za dobre słowaja już dzisiaj mam takie nerwy- najpierw, ile urosło od poniedziałku, potem po usg trochę mi zeszło, jak jest ich więcej, a potem, żeby wszystko zapamiętać- kiedy wziąć ovitrelle, potem umówić się do położnej, a potem jeszcze jechalam po prezent na jutrzejsze urodziny do kuzynki
także zrobię obiad i chyba odpocznę i będę leżeć do wieczora
![]()
Od kiedy są w nowym miejscu?Dziewczyny dr się kazał się pojawić we wtorek, to będzie 15 dpt. Nie jest to trochę za wcześnie, coś w ogóle będzie można wtedy zobaczyć?
Btw @annn1 w końcu udało się im przenieść, mam wizytę już w nowym miejscu![]()
Podobno od poniedziałku. Bronowicka 130Od kiedy są w nowym miejscu?
Bo ja mam wizytę we wtorek I ciekawe gdzie
Pęcherzyk ciążowy :-)Dziewczyny dr się kazał się pojawić we wtorek, to będzie 15 dpt. Nie jest to trochę za wcześnie, coś w ogóle będzie można wtedy zobaczyć?
Ciekawe czy w SMS będzie napisanePodobno od poniedziałku. Bronowicka 130
Ja w podobnym czasie chyba miałam, pewnie zechce sprawdzić lokalizację pęcherzykaDziewczyny dr się kazał się pojawić we wtorek, to będzie 15 dpt. Nie jest to trochę za wcześnie, coś w ogóle będzie można wtedy zobaczyć?