reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny dr się kazał się pojawić we wtorek, to będzie 15 dpt. Nie jest to trochę za wcześnie, coś w ogóle będzie można wtedy zobaczyć?

Btw @annn1 w końcu udało się im przenieść, mam wizytę już w nowym miejscu 🫢
Wtedy jedynie czy pęcherzyk w macicy :) ciekawa jestem czy Ci będą kazali płacić potem za wizytę serduszkową 🤣 bo w teorii w programie po pozytywnej becie przysługuje tylko jedno USG. Więc robiąc teraz wcześniej usg, może się okazać że każą Ci zapłacić za kolejną :/

reklama
Wtedy jedynie czy pęcherzyk w macicy :) ciekawa jestem czy Ci będą kazali płacić potem za wizytę serduszkową 🤣 bo w teorii w programie po pozytywnej becie przysługuje tylko jedno USG. Więc robiąc teraz wcześniej usg, może się okazać że każą Ci zapłacić za kolejną :/
Mi jeszcze drugie USG zrobili w ramach refundacji z pęcherzykiem zółtkowym, a kolejne już $$$.

Mnie dzisiaj uprzedzili w recepcji, że następna wizyta będzie płatna :p

Jak się dowiem we wtorek że jest pęcherzyk, a na kolejnej wizycie ze jest serduszko, to mogę ich obsypać złotem, nie przeszkadza mi to 💰💰💰 😂

Dziewczyny.. płacze i nie wierzę 😭
7 dpt i 4.5 roku starań. 2 procedury i 4 transfer, zeby w koncu pierwszy raz zobaczyc 2 kreski na tescie ciążowym.

Załączniki

• 20251018_053323.jpg
    20251018_053323.jpg
    878 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry