anela92
Fanka BB :)
Ja robilam w diagnostyce, bo u mnie alab w sobote nieczynny. Ale w tygodniu zawsze mieli najszybciej wyniki bety.Pięknie!!!ja dalej czekam. Ten alab jest beznadziejny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robilam w diagnostyce, bo u mnie alab w sobote nieczynny. Ale w tygodniu zawsze mieli najszybciej wyniki bety.Pięknie!!!ja dalej czekam. Ten alab jest beznadziejny
![]()
Ja do badania bety zawsze jeździłam do głównego labo diagnostyki w mieście (z 10 km od domu, mimo że kilometr od siebie mam lokalny punkt) i jeszcze dopłacałam do wyniku na citoJa robilam w diagnostyce, bo u mnie alab w sobote nieczynny. Ale w tygodniu zawsze mieli najszybciej wyniki bety.
PieknieMam wyniki! 571, dzisiaj 12 dpt, rośnie![]()
Dziewczyny.. płacze i nie wierzę
7 dpt i 4.5 roku starań. 2 procedury i 4 transfer, zeby w koncu pierwszy raz zobaczyc 2 kreski na tescie ciążowym.
Uwierz uwierz to się dzieje
Też tak chceobym się kiedyś tego doczekała
![]()
Brzuch troche bolał, ale jak zgłosiłam anestezjologowi po zabiegu, to podał mi dodatkowa kroplówkę przeciwbolową. Ale to byl taki ból 5/10. Krwawienie leciutkie jednorazowe, a l4 nie brałam, tylko urlop na ten dzień. Następnego dnia poszłam normalnie do pracy. Tak bylo po 2 punkcji, przy pierwszej brzuch mnie tak nie bolal, krwawienie lekkie bylo 2 dni, a l4 dostałam na 2 dni.Oh, jeszcze jakoś jutro przetrwać i we wtorek już mi ulży (mam nadzieję)bo już tak bardzo czuję te jajniki, taka napęczniała się czuję
bolał was brzuch bardzo po punkcji? Mialyscie plamienie/krawienie po zabiegu? Dostałyście l4?
PieknieDziewczyny.. płacze i nie wierzę
7 dpt i 4.5 roku starań. 2 procedury i 4 transfer, zeby w koncu pierwszy raz zobaczyc 2 kreski na tescie ciążowym.
Cudownie, że się udałoMam wyniki! 571, dzisiaj 12 dpt, rośnie![]()