reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Oh, jeszcze jakoś jutro przetrwać i we wtorek już mi ulży (mam nadzieję)bo już tak bardzo czuję te jajniki, taka napęczniała się czuję
bolał was brzuch bardzo po punkcji? Mialyscie plamienie/krawienie po zabiegu? Dostałyście l4?
Mnie bolało umiarkowanie przez dwa dni

Chcieli dawać l4 ale nie potrzebowałam.
Lily_of_the_valley
Ja miałam L4. U mnie objawy hiperki weszły najmocniej po trzech dniach (po transferze). Gdybyś czuła się jak balon, a brzuch mocno rósł, to odwołaj transfer świeży, zdecydowanie nie polecam.Oh, jeszcze jakoś jutro przetrwać i we wtorek już mi ulży (mam nadzieję)bo już tak bardzo czuję te jajniki, taka napęczniała się czuję
bolał was brzuch bardzo po punkcji? Mialyscie plamienie/krawienie po zabiegu? Dostałyście l4?
Lily_of_the_valley
Super! A co tam ciekawego suplementowaliście? Kojarzę, że ładny wynik hodowli wyszedł.Tak, mialam, nie wiem czy to on w ostateczności pomógł, ale nie zaszkodzil![]()

Lily_of_the_valley
Mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, które zmieniały klinikę. Jak to technicznie ugryźć? Najpierw pójść do swojej kliniki, zgłosić, że chce zmienić i "wypisać się", a potem iść na kwalifikację do nowej? Czy można pójść najpierw na wizytę w nowej, a potem w swojej powiedzieć, że juz mamy nową klinikę?
spoko23
U mnie w starej klinice wymagali podania informacji, gdzie się przenoszę, musiałam to nawet wpisać na jakimś formularzu. Dlatego najpierw dograliśmy z nową kliniką, a potem poszłam do starej i powiedziałam, że chce się przenieść i potrzebuję całą historię leczenia. Dostałam dwa dokumenty do wypełnienia, wniosek o dokumentację medyczną i właśnie ten formularz o przeniesieniu się do innej kliniki. A w nowej później już po prostu podpisałam nową umowę.Mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, które zmieniały klinikę. Jak to technicznie ugryźć? Najpierw pójść do swojej kliniki, zgłosić, że chce zmienić i "wypisać się", a potem iść na kwalifikację do nowej? Czy można pójść najpierw na wizytę w nowej, a potem w swojej powiedzieć, że juz mamy nową klinikę?
NataliaNatka
Cześć Dziewczyny! Gratuluję wszystkim tym, którym się ostatnio udało. To piękne wieści i daje dużą nadzieję tym, którzy może już trochę ją stracili. Dzielcie się na bieżąco postępami.
A co u reszty? @Lily_of_the_valley w "zawieszeniu", ja właśnie niedawno skończyłam brać antybiotyki po wynikach histero. Końcem listopada, początkiem grudnia wizyta u lekarza i kto wie, może jakaś rozmowa na temat ewentualnego transferu. A jak reszta? Co u Was, na co Wy czekacie?
A co u reszty? @Lily_of_the_valley w "zawieszeniu", ja właśnie niedawno skończyłam brać antybiotyki po wynikach histero. Końcem listopada, początkiem grudnia wizyta u lekarza i kto wie, może jakaś rozmowa na temat ewentualnego transferu. A jak reszta? Co u Was, na co Wy czekacie?
Pierwsze 🥰
Ginekolog ci to zalecił czy immunolog?Tak, mialam, nie wiem czy to on w ostateczności pomógł, ale nie zaszkodzil![]()
Ja zaczęłam w środę gonapeptyl daily (zastrzyki) i czekam na okres, żeby rozpocząć znowu wizytyCześć Dziewczyny! Gratuluję wszystkim tym, którym się ostatnio udało. To piękne wieści i daje dużą nadzieję tym, którzy może już trochę ją stracili. Dzielcie się na bieżąco postępami.
reklama
NataliaNatka
Trzymam kciuki, jak się czujesz?Ja zaczęłam w środę gonapeptyl daily (zastrzyki) i czekam na okres, żeby rozpocząć znowu wizyty