Chodziło mi o płyn w miednicyZastrzyk utrzymuje się nawet do 14 dni
Wiec będzie dawał fałszywie pozytywny test ciążowy.
Mi utrzymuje się 11 dni .wtedy beta wynosi 4
Potem najlepiej bete zrobić
reklama
Paula. sz
Fanka BB :)
Tak on
Tak on się wchłanieChodziło mi o płyn w miednicy
Cześć Paula ,
Potrzebuje twojej porady
2 cykl stymulowany , poszłam dziś na usg 13 dc. A lekarz zobaczył pęcherzyk o nieregularnych kształtach o średnicy 15.9mm . To oznacza , że już po owulacji?
Doznałam szoku i nierozumiem , w tamtym cyklu musiałam podać otrivelle i to w 19 dc.
Najwidoczniej ominęłam owulację a byłam w delegacji
Potrzebuje twojej porady
2 cykl stymulowany , poszłam dziś na usg 13 dc. A lekarz zobaczył pęcherzyk o nieregularnych kształtach o średnicy 15.9mm . To oznacza , że już po owulacji?
Doznałam szoku i nierozumiem , w tamtym cyklu musiałam podać otrivelle i to w 19 dc.
Najwidoczniej ominęłam owulację a byłam w delegacji
Załączniki
Pytałam powiedział , że nie jest w stanie mi odpowiedzieć kiedy pękł. Czyli jakbym dopiero dzisiaj planowała starania to już raczej bez szans w tym cyklu?Moim zdaniem to oznacza, że ten pęcherzyk jest po owulacji.
A pytałaś o to lekarza wykonującego USG?
Dziękuję za pomoc , ciężko mi ogarnąć te cykle stymulowaneNa to wygląda.
Paula. sz
Fanka BB :)
CzęśćCześć Paula ,
Potrzebuje twojej porady
Najwidoczniej ominęłam owulację a byłam w delegacji![]()
Z każdym cyklem stymulowanym u mnie owulacja jest szybciej.
Nieregularny kształt to już po ptokach ale możesz dzis się starać bo on musiał dopiero pęknąć.
Pewnie nie było płynu w zatoce Douglasa?
reklama
Przed stymulacja cykle 40 nawet 70 dni. W tamtym cyklu , który był pierwszy 32 a ten wygląda na jeszcze krótszy. Za miesiąc muszę zaraz po miesiaczce zacząć USG.. nie było płynuCzęść
Z każdym cyklem stymulowanym u mnie owulacja jest szybciej.
Nieregularny kształt to już po ptokach ale możesz dzis się starać bo on musiał dopiero pęknąć.
Pewnie nie było płynu w zatoce Douglasa?