reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

oglądacie taniec z gwiazdami? Jestem w ciężkim szoku że Kaczorowska odpadła! Może za nią jakoś bardzo nie przepadam ale kurde tańczyła pięknie 🥲
Nie oglądam ale dzisiaj przypadkiem włączyłam na końcówkę i widziałam to jej przemówienie 😱 nie śledzę tego życia gwiazd w naszym kraju, oni są mocno hejtowani za ten związek?

reklama
Nie oglądam ale dzisiaj przypadkiem włączyłam na końcówkę i widziałam to jej przemówienie 😱 nie śledzę tego życia gwiazd w naszym kraju, oni są mocno hejtowani za ten związek?
Taak, cały czas o ten związek. I że za mocno pokazywali czułości w każdym odcinku, bardzo ich za to hejtowali. Ale kurde przegrać z Karolakiem który stoi jak słup to serio niesprawiedliwie. Załamka, to niby tylko program a mi smutno 🤣 ustawione wszystko 🥲🤣

Biało. No było to do przewidzenia. Myślę, że ten cykl mnie jednak nie zaskoczy, ale moze kolejny... Albo jak już będzie wszytsko zbadane, opłacone i będziemy chwilę przed terminem to nagle sobie całkiem spokojnie zajdę w ciążę. No cóż, trochę na to mimo wszystko liczę. No nic, wstajemy kobiety, śniadanie na stole: dziś jajecznica;)

Kto tu jest na stymulacji i podzieli się schematem działania? W środę miałam dwa jajeczka 16 mm, lekarz zalecił współżycie piątek sobota niedziela a sobota wieczorem ovitrelle. Mówił żeby środę i czwartek dać na luz ze zbliżeniami żeby wyprodukować jakąś rozsądną ilość nasienia na weekend. Jakiej wielkości są u was jajeczka jak bierzecie zastrzyk i jaki macie schemat współżycia w dni przed i po zastrzyku? Chat gpt mi mówi że u mnie zaplanowane super ale choruję na hiperanalizowanie wszystkiego więc z ciekawości spytam 😇
Nie jestem lekarzem i u mnie do tej pory pęcherzyki pękały same, ale przy takim schemacie ja strzeliłabym zastrzyk w sobotę, ale nie późnym wieczorem - bardziej południe/po południu. :)

Uuuu.... Odpukac w niemalowane ( tak się u nas mówi żeby nie zapeszyc) tak, wszyscy mamy wyższe wykształcenie ale nie przeszkadza nam to używać zabobonnych określeń;) także trzymam kciuki i pluje przez lewe ramię. ;P
Przepraszam, ale muszę, bo się uduszę - w tych czasach to wyższe wykształcenie świadczy niestety absolutnie o niczym. 😀

reklama
To byś musiała bardzo dużo nadrobić jeśli chodzi o tę dramę - osobiście polecam obejrzeć cały sezon tego gniotu o tytule "Królowa Przetrwania" - od tego wszystko się zaczęło. :D

Do góry