Dziś mam termin spodziewanej miesiączki. Zrobiłam test, nie wiem sama już czy świruje czy jest tam widoczna druga blada kreska? Zobacz załącznik IMG_2620.jpeg
reklama
Dziekuje za odpowiedźTak, nawet ładnie, takie miałam też w dzień miesiączki![]()
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Cos tam słabo przebija. Najlepiej zrób betę z krwi i powtórz po 48. Ja w dniu miesiączki miałam takie ledwo widoczne kreski przy ciążach biochemicznychDziś mam termin spodziewanej miesiączki. Zrobiłam test, nie wiem sama już czy świruje czy jest tam widoczna druga blada kreska? Zobacz załącznik 1726544
Dziś zrobiłam drugi test rano i kreska jest dużo bardziej widoczna. Nie mam teraz możliwości zrobić bety, muszę czekac do następnego tygodniaCos tam słabo przebija. Najlepiej zrób betę z krwi i powtórz po 48. Ja w dniu miesiączki miałam takie ledwo widoczne kreski przy ciążach biochemicznych
U
użytkowniczka 193915
Gość
.
marta18691
Fanka BB :)
Widać kreskę 
Widać, gratulacjeDziś mam termin spodziewanej miesiączki. Zrobiłam test, nie wiem sama już czy świruje czy jest tam widoczna druga blada kreska? Zobacz załącznik 1726544
czubaczeq
Zaangażowana w BB
I jak tam sytuacja u Ciebie wszystko ok?Dziś zrobiłam drugi test rano i kreska jest dużo bardziej widoczna. Nie mam teraz możliwości zrobić bety, muszę czekac do następnego tygodniaZobacz załącznik 1726659
reklama
Byłam u lekarza tydzień temu i dziś. Widziałam akcje serca, według USG jest to 5tydz wiec ciąża podobno jest młodsza o około 3 tygodnie. Miałam bardzo nieregularne cykle 35-40dni. Mam iść do lekarza za dwa tygodnie na kolejne usg. Sama już nie wiem co myśleć i bardzo się boje