reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja 10.11 testuję, ale oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj zaczęłam maraton 😂 postaram się jednak powstrzymać i od jutra jednak do 10.11 nie robić testów.

Dzisiaj test felerny, w sensie zepsuty chyba, bo mi się kreska pojawiła ale w złym miejscu, na lewo od tej testowej 😂 a szkoda szkoda.
Tam coś przebija i to w dobrym miejscu, ale wygląda trochę jakby na zalany. 🤔 To wyszło w czasie czy po podeschnięciu?

reklama
Ja 10.11 testuję, ale oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj zaczęłam maraton 😂 postaram się jednak powstrzymać i od jutra jednak do 10.11 nie robić testów.

Dzisiaj test felerny, w sensie zepsuty chyba, bo mi się kreska pojawiła ale w złym miejscu, na lewo od tej testowej 😂 a szkoda szkoda.

Ciąża na opak to będzie chłopak 😁

Dobry!
@Dorka66 o zesz Ty wolnego na dzisiaj nie bralas? Zasnelabym w pracy bankowo :D

@Bandytka_hej pewnie zalany, jak tak swiruje, ale kurde ta w dobrym miejscu tez jest, moze jest ogromna nadzieja, ale no zdecydowanie bedzie trzeba powtorzyc :D a ktory dzis masz dpo?

Dobry!

@Bandytka_hej pewnie zalany, jak tak swiruje, ale kurde ta w dobrym miejscu tez jest, moze jest ogromna nadzieja, ale no zdecydowanie bedzie trzeba powtorzyc :D a ktory dzis masz dpo?
ja dzisiaj teoretycznie 5-6 dpo :)

Dzień dobry dziewczynki 😁 wstałam, ledwo, ale wstałam. Spałam jak zabita i dalej bym spać mogła, ale trza pracować 🙄
Dobrego dnia dla wszystkich 🥰
Ja tak samo, mogłabym spać ale praca wzywa - nie chce mi się 🤡

Dzień dobryyyy. Ja dzisiaj ruszam do biura, a okooo 14 jadę na „integrację” do Krakowa. Miłego dnia!

Ależ miałam sen, połowa nielogiczna ale ciul opowiem Wam bo płakałam rano jak dziecko ale to były dobre lzy. Szłam do pracy, tak szybko bo byłam spóźniona i prawie biegłam, i zaczęłam biec przez lake, była taka szarówka jak ok. 5rano w lato, i nagle nade mną pojawiło się mnóstwo gwiazd opadających na łąkę jak mgła wyciągnęłam ręce do góry i zaczęłam dotykać tych małych gwiazd (coś jakby drogi mlecznej) i z tego powstał mały kokon, taki ok. 20-30cm, wzięłam go w ręce a on stał się małym chłopcem. Moim synem. Sen się niestety tutaj skończył ale i tak był ładny. Życzę każdej z nas takich snów;) dzień dobry !

Dobry!

Na szczęście pracuję zdalnie, więc wystarczyło wstać i odpalić kompa, bez zbędnego wstawania wcześniej i szykowania się 😁

reklama
Dzień dobry ❤

Dzisiaj do kawusi ☕️ dorzucam ciasto dyniowo-czekoladowe 🥹

20251104_075612.jpg

Do góry