reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Eeeee nie, dzis nie ma porannej siłki, będzie jutro i w czwartek. Dzis pracuje do 17, więc tylko spacerek zaliczę lekki 😊 a co do proga to wynik bardzo dobry. Masz dodatkowo podawany, czy to naturalny wynik twojej fazy lutealnej?
To wynik fazy lutealnej, nie biorę dodatkowo progesteronu; tylko letrozol i ovitrelle i stresowałam się że powinnam brać dodatkowo progesteron mimo że lekarz nie widział takiej potrzeby.

reklama
Cześć!
Długo mnie nie było. Mam bardzo ciężki okres ostatnio, z jednej strony nie mam ochoty z nikim rozmawiać i się widywać. Z drugiej mam doła, i wrażenie, ze dla nikogo się nie liczę i ze moja nieobecność wszędzie jest niezauważalna :( To mega ciężki dla mnie czas, nic mnie nie cieszy a wszystko smuci.

Poprosze o ławeczkę

Hej wszystkim!
Ja dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka.
Ale przyznam się Wam, że nakręcona moim wynikiem proga, obudziłam się w nocy i sikałam na patyka, aczkolwiek biel poraziła. Nie nakręcam się, może coś się jeszcze zmieni 🤞🏻 no a jak nie, no to kolejny cykl jest mój 🤣.
Aż się cofnęłam do twoich wiadomości :D u Ciebie 65 u mnie 56, oby te dwie cyfry przyciągnęły do nas szczęście. Ja też nakręcona wynikiem zrobiłam test i teraz jestem wściekła na siebie bo mam największą zagwozdkę życia. Minęło 10 dni od wzięcia zastrzyku ovitrelle. 8 dni od zastrzyku, w niedzielę, zrobiłam test ciążowy o standardowej czułości 25, oczywiście biały. Dzisiaj, 10 dni po zastrzyku, zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i wyszedł jakiś cień - pierwszy raz w życiu widzę chujocień. Ale jak dyskutuję z chatem gpt to 50:50 - mogą być pozostałości ovitrelle może być ciąża. Więc nie wiem czemu to sobie zrobiłam.

Załączniki

• IMG_2802.jpeg
    IMG_2802.jpeg
    205,2 KB · Wyświetleń: 89
Cześć!
Długo mnie nie było. Mam bardzo ciężki okres ostatnio, z jednej strony nie mam ochoty z nikim rozmawiać i się widywać. Z drugiej mam doła, i wrażenie, ze dla nikogo się nie liczę i ze moja nieobecność wszędzie jest niezauważalna :( To mega ciężki dla mnie czas, nic mnie nie cieszy a wszystko smuci.

Poprosze o ławeczkę
🙁 wszystkie tak czasem mamy, ja mam ostatnio jeden dobry tydzień, pośród tygodni rozpaczy ☹️😔 kiedyś jeszcze będzie pięknie

Aż się cofnęłam do twoich wiadomości :D u Ciebie 65 u mnie 56, oby te dwie cyfry przyciągnęły do nas szczęście. Ja też nakręcona wynikiem zrobiłam test i teraz jestem wściekła na siebie bo mam największą zagwozdkę życia. Minęło 10 dni od wzięcia zastrzyku ovitrelle. 8 dni od zastrzyku, w niedzielę, zrobiłam test ciążowy o standardowej czułości 25, oczywiście biały. Dzisiaj, 10 dni po zastrzyku, zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i wyszedł jakiś cień - pierwszy raz w życiu widzę chujocień. Ale jak dyskutuję z chatem gpt to 50:50 - mogą być pozostałości ovitrelle może być ciąża. Więc nie wiem czemu to sobie zrobiłam.
Tylko powtórka jutro da odpowiedź, aczkolwiek no wiadomo - cień jest.

O kurde no to ładnie.... Faktycznie widać cień 🤐 ja jutro 10 dpo, objawów jakichkolwiek brak ani na nadchodzący okres ani na potencjalną ciąże 🤷‍♀️ też mnie moooocno kusiło żeby siknąć dziś rano na test ale się powstrzymałam.. To co, sikamy jutro rano razem? ❤️

Najlepiej byłoby powtórzyć na teście o tej samej czułości co robiłaś w niedzielę ale oby to nie było Ovi 🥹🤞🏻

reklama
Do góry