reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Juz jestem lekko zrezygnowana co do tego cyklu… Działaliśmy z Mężem piatek, sobota i niedziela. Sluz płodny rozciągliwy od czwartku, w niedziele przezroczysty rozciągliwy ,wczoraj rano typowo jak białko jajka kurzego. Dzis dopiero test owu cos tam pokazal. Nie mamy juz jak podzialac 🥲 musi wystarczyć to co było🥹 załączę wam zdj testu.
Może nic straconego, plemniki żyją do 5 dni. Lepiej przed niż spóźnić.

reklama
@Cerva u mnie to taki 11, a właściwie 10 dc (bo okres dostałam o 21 to nie liczę jako 1 dc). Na razie nie dam rady działać, zbyt źle się czuję. Nawet owulaków nie robię. Liczę, że może trochę ozdrowieję do jutra, ale raczej nie pokładam wielkich nadziei w ten cykl.

Żyją do 5, ale większosć po 48h już niestety jest mniej zdolna do zapłodnienia. Oczywiście, że takie ciąże się zdarzają, ale no… ja mam sceptyczne podjeście.
To fakt dwa pierwsze dni są najbardziej ruchliwe. Niemniej jednak zdarzają sie i tak pozniej zapłodnić, mi w kwietniu owu wychodziła gdzieś 3-4 dni po jedynym przytulanku w okresie plodnym i wtedy zaskoczyło.

Hej Piękne!
U mnie dalej nic, niby kręci w brzuchu a okresu jeszcze brak - zaczyna mnie to solidnie irytować 🙄 mój mąż się pytał czy jak będę miała później miesiączkę to co z wizytą u ginekologa - musiałam mu tłumaczyć,że to tak naprawdę nie przeszkadza w badaniu tylko brudzi i nie można cytologii z szyjki pobrać 🫣 coś czuję,że jak już przyjdzie okres to na pełnej 🐔 za to moje marudzenie 😂
Jedziemy na tym samym wózku, też czekam i czekam i nic, myślałam że już się zacznie wczoraj a tu nawet dziś lipa🙄

Ooo, ale czad!! 😍
Aż się dziwię, że mój mąż jeszcze sobie nie kupił 😀
Mnie bardzo się podobają takie miniaturowe wioski świąteczne co ludzie sobie robią np na parapecie 🥹

O, coś takiego 😍

Zobacz załącznik 1726718
Piękne 😍 ale u mnie kot by się tym za mocno zainteresował 🙈
Miałam dokładnie tak samo tylko z kolejką z action, którą mam w planach postawić pod choinką żeby jeździła dokoła😀 ale generalnie śmieszna sytuacja bo jak ja kupowałam i pokazywałam pełna podekscytowania mojemu, to jakiś Pan przechodząc się zatrzymał i zagadał co tam mam fajnego bo jego syn też lubi kolejki i mu kupi taką 🚃
Też mam małego fana kolejek w domu, może też się przejadę ją obejrzeć 😃
Powtarzałam test rano, jeszcze bledszy, beta 180, zaczynam okres... Biochemiczna. Czułam 🤦
przykro, tulę 🫂
O 14 🙂
Planuję zapytać czy są realne szanse na transfer jeszcze w tym roku. Jeśli usłyszę odpowiedź, że nie to chyba wyjdę z gabinetu oknem 😅🤣
ja Ci dam oknem 🫣 trzymam kciuki o 14 zatem za dobre wieści 🤞🏻

reklama
Dziękuję Dziewczyny 🥹❤️
Cudów się nie spodziewam po tej wizycie, jestem jedynie ciekawa jaki i na jak długo antybiotyk dostanę.

Do góry