reklama
anela92
Fanka BB :)
Wizyta rano, o 9.20 . Całe szczęście, że szybko, to mniej stresu i oczekiwania.może masz późniejsze owulacje?wiem jaki to stres, ale uwierzyłam ostatnio, że kilka dni na tym etapie naprawdę dużo zmienia!
o której kciuki trzymać?
gratulacje!
dużo zdrowia. daj znać o której wizytapotrzymamy kciuki.
zaczęłam bonjeste. zażyłam leki i muszę leżeć żeby nie zwrócić. pierwszą ciążę miałam bezobjawową. aż niewiarygodne to jest jak różnie można przechodzić ciążę mimo, że ten sam organizm i te same hormony przecież.
Natka963
Zaangażowana w BB
U mnie w 6+0 biło 107, natomiast z czasem bije coraz szybciej i w 8+0 wczoraj biło 173, później podobno znów trochę zwalniaKurcze czytam że już któraś z Was pisze ze serduszko bije 170. U mnie na wizycie w 6tc było 109. I tak się teraz zaczęłam stresować czy to nie za mało?
Słyszałam, że część lekarzy specjalnie nie mierzy ilości uderzeń na samym początku (albo mierzy i nie podaje pacjentce), bo w 6 tc dopiero ruszą i ma prawo być wolniejsze.Kurcze czytam że już któraś z Was pisze ze serduszko bije 170. U mnie na wizycie w 6tc było 109. I tak się teraz zaczęłam stresować czy to nie za mało?
matkaniewariatka
dziewczyny, kciuki za wizyty i czekamy na dobre wieści!Wizyta rano, o 9.20 . Całe szczęście, że szybko, to mniej stresu i oczekiwania.
któraś z nas jeszcze dziś ma wizytę?
normy w 6tc są inne, dziewczyny są już dwa tygodnie późniejKurcze czytam że już któraś z Was pisze ze serduszko bije 170. U mnie na wizycie w 6tc było 109. I tak się teraz zaczęłam stresować czy to nie za mało?
Na spokojnie u mnie jak mialam wizyte w 6t5d to lekarz mi nawet nie wlaczal bicia serca bo powiedział że na tym etapie ni3 poleca. Widać było że bije ale nie slyszalamKurcze czytam że już któraś z Was pisze ze serduszko bije 170. U mnie na wizycie w 6tc było 109. I tak się teraz zaczęłam stresować czy to nie za mało?
Mi niestety włączył nawet się nie spytał czy chce.. Potem dopiero czytałam, że nie wolno. U mnie w 7+3tc 167/min. Dziś mam dzień pełen niepewności. Wstałam o 3, miałam sen o poronieniu.. taka wstałam zdenerwowana, że już nie mogłam zasnąć. Dodatkowo moje minimalne objawy zniknęły, nie bolą mnie już sutki, a podbrzusze nie boli jak zawsze. Nie wiem czy sobie wkręcam, ale chciałabym żeby był już 12.11 i się uspokoić na wizycie..Na spokojnie u mnie jak mialam wizyte w 6t5d to lekarz mi nawet nie wlaczal bicia serca bo powiedział że na tym etapie ni3 poleca. Widać było że bije ale nie slyszalam
Brawurka
Mój sprawdza dopiero po 10tygodniu ale dwóch poprzednich włączało wcześniejMi niestety włączył nawet się nie spytał czy chce.. Potem dopiero czytałam, że nie wolno. U mnie w 7+3tc 167/min. Dziś mam dzień pełen niepewności. Wstałam o 3, miałam sen o poronieniu.. taka wstałam zdenerwowana, że już nie mogłam zasnąć. Dodatkowo moje minimalne objawy zniknęły, nie bolą mnie już sutki, a podbrzusze nie boli jak zawsze. Nie wiem czy sobie wkręcam, ale chciałabym żeby był już 12.11 i się uspokoić na wizycie..
W poprzedniej ciąży też z dnia na dzień byłam bez objawów ale szybko wróciły ze zdwojoną siłą i wszystko było ok
reklama
anela92
Ja po wizycie, jest serduszko!!! Dzidziuś jeszcze malutki, ma 0.61 cm (dzis 6+4), ale widzieliśmy na ekranie jak mu bije serduszko
to niesamowite przeżycie, dalej w to nie wierzę, że moje marzenie, do którego dążyłam z mężem przez tyle lat wlasnie sie spełnia.
Podziel się: