Tralalala25
Fanka BB :)
no właśnie! Wtedy rano możnaby było trzymać kciuki za wizytę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no właśnie! Wtedy rano możnaby było trzymać kciuki za wizytę![]()
cudooownieZ usg dzidzia starsza o 2 dni, czyli dziś jakieś 6+4, mamy 7mm i bijące serduszkomatko jakie to są emocje!
Jezuuu, wspaniale!!!Z usg dzidzia starsza o 2 dni, czyli dziś jakieś 6+4, mamy 7mm i bijące serduszkomatko jakie to są emocje!
ja jak dotrwam, to myślę, że będę robić.A będziecie robić nifty/panoramę/nie wiem czy jeszcze jakieś są tego typu?![]()
HejCześć Wam. No nie sądziłam, że taka chwila w moim życiu nastaniemam termin na 13.07.
Nie wiem czy odnajdę się, bo mam za sobą bardzo trudne i długie starania, już teraz jak czytałam wyniki Waszych bet to się stresuję, że może u mnie jest za mało/za wolno/ cokolwiek. Ale mam nadzieję, że mi się uda.
Trzymam kciuki za wszystkie![]()
Kurczę, też o tym myślęPs. Nie wiem co myślicie, ale mi trochę smutno, że autorka wątku jest nieaktywna od 26.10mam nadzieję, ze wróci. Ale może jeśli tak się nie stanie to rozważymy założenie nowego wątku, gdzie będzie można na pierwszej stronie aktuazlizować daty wizyt etc? Wchodzę i już się rządzę
![]()
Juz rzyganko? Jakoś wydawało mi się, że jesteśmy jeszcze za wcześnieja juz sie zdazylam raz zrzygac po sniadaniu i popoludniami klade sie i jestem polzywa, musze kupic corce zestaw lekarski, zeby mogla badac zwloki zanim tata wroci z pracy![]()
Cudownie!Z usg dzidzia starsza o 2 dni, czyli dziś jakieś 6+4, mamy 7mm i bijące serduszkomatko jakie to są emocje!
tez sie zdziwilam, ze to juzHejMy się jeszcze nie znamy, ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni i bardzo się cieszę, że z nami jesteś
Kurczę, też o tym myślęI też jestem, w razie czego, za nowym tematem.
Juz rzyganko? Jakoś wydawało mi się, że jesteśmy jeszcze za wcześnieO mamo, współczuję
Cudownie!![]()
Czyli co np? Ja narazie nie mogę patrzeć na kawę- jak ona może tak strasznie intensywnie śmierdziećtez sie zdziwilam, ze to juzale jestem juz madrzejsza i przestalam jesc rzeczy przez ktore robi mi sie niedobrze na sama mysl o nich
takze chyba bedzie tak jak w ciazy z corka: duzo sera i duzo miesa
![]()