reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026

no właśnie! Wtedy rano możnaby było trzymać kciuki za wizytę :)
Bingo GIF

reklama
Cześć Wam. No nie sądziłam, że taka chwila w moim życiu nastanie 😅 mam termin na 13.07.
Nie wiem czy odnajdę się, bo mam za sobą bardzo trudne i długie starania, już teraz jak czytałam wyniki Waszych bet to się stresuję, że może u mnie jest za mało/za wolno/ cokolwiek. Ale mam nadzieję, że mi się uda.
Trzymam kciuki za wszystkie :)
Hej :) My się jeszcze nie znamy, ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni i bardzo się cieszę, że z nami jesteś :)
Ps. Nie wiem co myślicie, ale mi trochę smutno, że autorka wątku jest nieaktywna od 26.10 :( mam nadzieję, ze wróci. Ale może jeśli tak się nie stanie to rozważymy założenie nowego wątku, gdzie będzie można na pierwszej stronie aktuazlizować daty wizyt etc? Wchodzę i już się rządzę 😅
Kurczę, też o tym myślę 🫣 I też jestem, w razie czego, za nowym tematem.
ja juz sie zdazylam raz zrzygac po sniadaniu i popoludniami klade sie i jestem polzywa, musze kupic corce zestaw lekarski, zeby mogla badac zwloki zanim tata wroci z pracy 😂😂
Juz rzyganko? Jakoś wydawało mi się, że jesteśmy jeszcze za wcześnie 😂 O mamo, współczuję 🫣
Z usg dzidzia starsza o 2 dni, czyli dziś jakieś 6+4, mamy 7mm i bijące serduszko 🥺🥰 matko jakie to są emocje!
Cudownie! ❤️❤️❤️

Hej :) My się jeszcze nie znamy, ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni i bardzo się cieszę, że z nami jesteś :)

Kurczę, też o tym myślę 🫣 I też jestem, w razie czego, za nowym tematem.

Juz rzyganko? Jakoś wydawało mi się, że jesteśmy jeszcze za wcześnie 😂 O mamo, współczuję 🫣

Cudownie! ❤️❤️❤️
tez sie zdziwilam, ze to juz 😂 ale jestem juz madrzejsza i przestalam jesc rzeczy przez ktore robi mi sie niedobrze na sama mysl o nich😂😂 takze chyba bedzie tak jak w ciazy z corka: duzo sera i duzo miesa 😂😂

tez sie zdziwilam, ze to juz 😂 ale jestem juz madrzejsza i przestalam jesc rzeczy przez ktore robi mi sie niedobrze na sama mysl o nich😂😂 takze chyba bedzie tak jak w ciazy z corka: duzo sera i duzo miesa 😂😂
Czyli co np? Ja narazie nie mogę patrzeć na kawę- jak ona może tak strasznie intensywnie śmierdzieć 😳 na moją ukochaną cebulę i mam odrzut od mięsa. Najchętniej bym jadła chleb z ogórkiem i pomidorem albo owoce i krakersy 🤣 jestem bardzooo słodkożercą (strasznie się bałam że w ciązy zwariuje od ochoty na słodkie), a tu mi się odwróciło o 180° I nie mogę patrzeć na słodkie 😆😅

Na czyje badanie/ wizytę teraz czekamy? 🤞 przebieram nóżkami na myśl o jakichś pierwszych zdjęciach!

reklama
Ja w 1 ciąży nie mogłam na kawę patrzeć choć ją kocham, jakiś czas każde mięso mi śmierdziało i mogłam jeść tylko bułkę z pasztetem (gdzie tak jadłam raz na rok) a w tej ciąży nie mam żadnych zachcianek i odrzutów póki co 🙈

Do góry