reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@LadyCaro to najlepsze wejście smoka jakie widziałam 😍 Podczytywałam Cię i mocno kibicowałam . Bardzo się cieszę , że się udało ❤️ trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy.

@niecierpliwamatka trzymam mocno kciuki , dawaj znać 😍
Dzieki, dam znac jutro po południu, ogólnie to nie wiem czy zmroze oko... Emocje jak na grzybobraniu;) jutro będą jak przy turnieju w szachy;)

reklama
Dzień dobry, śniadanie za nami, spadamy w trasę. Nie ważne co, nie ważne gdzie ważne że z tym moim osiołkiem którego wybrałam za męża, a może to on wybrał mnie za zone. Nasza historia od początku jest bardzo pokręcona, i nigdy nie było łatwo, ale się nie poddaliśmy, mam nadzieję, że i z tym sobie damy radę.

Czesc kochane, widzę, że dziś morale podbudowane i bardzo dobrze! Dziękujemy @LadyCaro ! Potrzebujemy dobrej Nowiny, i wiary, że gdzieś jest nadzieja!!!! Zwłaszcza, że ten miesiąc jest trudny dla wszystkich... Brak serduszek, pogoda smutna. Oj .. mam nadzieję, że to się odmieni, mam nadzieję że Lady caro nam to odczaruje!
A tak bardzo od siebie, dziś załatwiłam po klinikach wszytskie wyniki, badania i jutro jadę do kliniki na nowy ,,pomysł na nas" jestem w absolutnie sprzecznych emocjach, proszę myślcie i nas jutro ciepło. Mam nadzieję, że dowiem się, że ciężko/trudno/ słabo ale jest szansa, że nam wystarczy to co nasze i jakoś nas powiela;)
Trzymam mocno kciuki! Obys wrocila z dobrymi wiesciami!

tak było! :D
Moja historia może dawać nadzieję, jednak zdaję sobie sprawę z tego, że też większość dziwczyn modli się, żeby nie być na moim miejscu nigdy, bo czekanie na ciążę 5 lat brzmi po prostu jak wyrok.
I życzę każdej z Was kochane, żebyście jak najszybciej ujrzały 2 kreski na testach!
Ja - stara wyga.

Ps. Te długie zasady, które wpisujecie na pierwszej stronie stowrzyłam między innymi JA 😅 ile się niegdyś kresek naprowadziłam 🥰
ja też podczytuję dziewczyny czasem i się wtrącę 🫣 nie wiesz jak się cieszę gdy zobaczyłam twój nick i to z takimi wiadomościami, że Ci się udało ♥️ trzymam mocno kciuki należy Wam się to szczęście 🍀 🫶

Dzień dobry, śniadanie za nami, spadamy w trasę. Nie ważne co, nie ważne gdzie ważne że z tym moim osiołkiem którego wybrałam za męża, a może to on wybrał mnie za zone. Nasza historia od początku jest bardzo pokręcona, i nigdy nie było łatwo, ale się nie poddaliśmy, mam nadzieję, że i z tym sobie damy radę.

Powodzenia i trzymam mocno kciuki za dobre wieści 🤞🤞

Wierze, że będą mieli na Was plan, wracaj do nas z dobrymi informacjami!! 🍀🥰

Melduję, ze test jest biały jak moje sciany. Jutro powtarzam 😂 nie doszukujmy sie cieni bo ich nie ma 😅 Musiało tak byc, w końcu po zrobieniu testu stwierdziłam ze jedyne co jest bielsze to moj dzisiejszy tshirt. Chyba ta koszulka sobie wymanifestowalam te biel na tescie 😂 jutro zaloze jakas różowa 😂 albo w prazki😆
1000024305.jpg

reklama
Do góry