reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Hej Hej! Ja dopiero odgrzebuje się z wiadomości. Od piątku do poniedziałku jestem słabo dostępna. mój mąż krzyczy jak widzi tą grupę.. U mnie peak był w nocy z 13/14. W piątek jak i cały weekend na wszelki wypadek podziałaliśmy z mężem :D Czekam cierpliwie na testowanie nie wiem czy zgodnie z zapisem, może poczekam do czasu @. Nie chce się nastawiać to był mój pierwszy cykl po drożności jajowodów. Czas pokaże 🥰
Aż się zaśmiałam bo mój mąż to samo XD ciągle mnie ciśnie czy siedzę „na leśnej grupie” albo „na forum dla grzybiarzy” haha.

U nas pojutrze druga wizyta u terapeutki / psycholożki, tym razem będzie mój mąż. Obiecała mi ze mu wyjaśni że aktualnie żyje myśleniem tunelowym z klapkami na oczach i wpadłam w spiralę, i że to dość typowe, obiecała mu wyjaśnić mechanizmy tego co się ze mną dzieje. Bo ja się męczę sama ze sobą z tym że jestem monotematyczna. No w każdym razie ma nadzieję że coś mu to da do myślenia że on zrozumie że ja to przeżywam inaczej i dużo gorzej niż on.

Do tego jestem podłamana psychicznie po całości bo na 99% grudniowa owulacja wypadnie mi w święta i będą nici z IUI w święta… więc się wszystko przesunie o jeden miesiąc… nie jestem z tego powodu zadowolona.

mój życiowy max progesteronowy

Załączniki

• IMG_20251117_155655.jpg
    IMG_20251117_155655.jpg
    72 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Zyciowka! Piękny wynik. Ile dni po owulacji?
obstawiam, że 7 no może 8
miałam później owulację niż zwykle, przesunęło się jakieś 2-3 dni

ostatnio owulka lubi mi wypadać w weekend 🙈 więc ciężko potem zbadać równe tydzień po albo spróbować np 5-6dpo bo jest akurat sobota czy niedziela, no coś mi nie po drodze ostatnio z tymi wynikami 🤭 nie zgrywamy się

Do góry