Tralalala25
Fanka BB :)
przy pierwszej ciazy to sie mozesz naczekac za brzuszkiemJa nie mam nic. Taki jak zawsze.
Boże czy to dziecko naprawdę tam jest?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
przy pierwszej ciazy to sie mozesz naczekac za brzuszkiemJa nie mam nic. Taki jak zawsze.
Boże czy to dziecko naprawdę tam jest?![]()
Nie przeszkadza mi to, może mniejsze rozstępy będą jak będzie mniejszyprzy pierwszej ciazy to sie mozesz naczekac za brzuszkiem![]()
My się czaimy jak tu powiedzieć o 5 ciąży hahahahaAle to ja miałam to samo. Jak sobie wyobrażałam w głowie, że mówię to taka radość, a jak już przyszedł moment to był stres i się poplakalam![]()
a z rozstepami to loteria genowa jestNie przeszkadza mi to, może mniejsze rozstępy będą jak będzie mniejszy![]()
Właśnie wiem. Ale mimo wszystko już smaruje się, szczotkuje na sucho (to akurat robiłam już wczesniej), staram się lekko ćwiczyć. Zobaczymy czy moje wysiłki sie na coś zdadząa z rozstepami to loteria genowa jestja np ani jednego sie nie dorobilam przez cala donoszona ciaze
moja mama tak samo, 2 ciaze i zadnych rozstepow
Potwierdzam. 4 ciąże i dopiero przy 4 wyszły mi zaledwie 3 rozstępy... Ale to u nas w rodzinie genetycznea z rozstepami to loteria genowa jestja np ani jednego sie nie dorobilam przez cala donoszona ciaze
moja mama tak samo, 2 ciaze i zadnych rozstepow
no to na pewno nie zaszkodzi, robie tez te wszystkie rzeczy oprocz szczotkowaniaWłaśnie wiem. Ale mimo wszystko już smaruje się, szczotkuje na sucho (to akurat robiłam już wczesniej), staram się lekko ćwiczyć. Zobaczymy czy moje wysiłki sie na coś zdadzą