reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Mi się wcześniej bardziej zaokrąglał od spodu, teraz mniejsza różnica. I niby mogłabym powiedzieć, że jest tak samo, ale jak ręką dotykam to w sumie lekko większe te zaokrąglenie jest. Spodnie dwie pary już niewygodne, uwierają. Ostatnio promka była na ciążowe getry na spoko stronce, ocieplane świetnej jakości polskiej marki kupiłam za 35 zł za jedną parę. I tak chyba się na nie będę przerzucać powolutku. Luźniejsze jeszcze to luźniejsze, trochę za wcześnie na taką zmianę może, ale z drugiej strony nie będę miała żadnego ucisku na brzuch w siniakach od heparyny, więc się będzie też lepiej goić.

a z rozstepami to loteria genowa jest :D ja np ani jednego sie nie dorobilam przez cala donoszona ciaze :) moja mama tak samo, 2 ciaze i zadnych rozstepow
Właśnie wiem. Ale mimo wszystko już smaruje się, szczotkuje na sucho (to akurat robiłam już wczesniej), staram się lekko ćwiczyć. Zobaczymy czy moje wysiłki sie na coś zdadzą

Właśnie wiem. Ale mimo wszystko już smaruje się, szczotkuje na sucho (to akurat robiłam już wczesniej), staram się lekko ćwiczyć. Zobaczymy czy moje wysiłki sie na coś zdadzą
no to na pewno nie zaszkodzi, robie tez te wszystkie rzeczy oprocz szczotkowania :D no i duzo sie nawadniac trzeba

Powiedzieliśmy moim rodzicom! Kupiliśmy im zdrapki - będziesz babcią/dziadkiem, a nam zwykłe. Powiedziałam, że drapiemy bo miałam dzisiaj sen, że wygraliśmy kasę i przy okazji w żabce kupiłam nam dzisiaj zdrapki.
Ich miny po zdrapaniu był bezcenne ! Ja prawie zemdłałam ze stresu😅 Finalnie było to cudowne przeżycie, wszyscy się popłakaliśmy, pośmialiśmy. Obserwowanie ich reakcji było prawie tak cudowne jak sam widok pierwszego pozytywnego testu 🥹

reklama
Cały dzień jest mi tak niedobrze że nie mogę sobie miejsca znaleźć. Leżeć źle, siedzieć jeszcze gorzej. Myślałam że to z głodu ale nie mogłam obiadu dojesc bo mnie jeszcze bardziej zmuliło 🫣. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo się wykończę w pracy 🫣

Do góry