reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Ale mnie naszła ochota na placki ziemniaczane z cukinią :) muszę zrobić dzisiaj koniecznie.
W ogóle u tego ginekologa co mi ciążę prowadził to nie byłam 6 lat odkąd córka się urodziła, ciekawe czy się facet zmienił, on zawsze miał mnie za takie dziecko, w ogóle ja w każdej ciąży czułam się jak dziecko bo w szpitalu mnie też tak traktowali. Syn się urodził duży a ja jestem mała u wpadali ludzie niedowierzając, że to moje dziecko 😂😂😂
Najlepiej miałam przy porodzie jak wypełniałam ankietę przyjęcia do szpitala i miałam skurcze co 3 minuty a położna chciała mnie do domu wyrzucić bo ona nie widzi skurczy bo nie krzyczę a ja po prostu wychowana byłam 😂 córka urodziła się dwie godziny później

reklama
a apropo rozmów o teściowych, to bardzo Wam współczuję.
Ja akurat mam naprawdę kochaną teściową, która mnie uwielbia 😂 jak do niej jedziemy w odwiedziny to w zasadzie nic nie muszę robić, leżę dużo a ona jeszcze przynosi mi ciasto 😂 chodzimy razem na spacerki, gadamy, także no naprawdę mi się trafiło.
Ostatnio nawet wiedząc, że miałam problemy ze snem oddała mi swój pokój po drugiej stronie korytarza zamykany, żebym miała spokój, a sama poszła spać do salonu 😂

a apropo rozmów o teściowych, to bardzo Wam współczuję.
Ja akurat mam naprawdę kochaną teściową, która mnie uwielbia 😂 jak do niej jedziemy w odwiedziny to w zasadzie nic nie muszę robić, leżę dużo a ona jeszcze przynosi mi ciasto 😂 chodzimy razem na spacerki, gadamy, także no naprawdę mi się trafiło.
Ostatnio nawet wiedząc, że miałam problemy ze snem oddała mi swój pokój po drugiej stronie korytarza zamykany, żebym miała spokój, a sama poszła spać do salonu 😂
oooo jaka kochana 😍😍
A moja tesciowa OGOLNIE tez jest spoko, mamy troche wspolnych tematow do rozmowy i dzwoni do mnie czesciej niz do mojego faceta i gotuje rzeczy, ktore ja lubie, itd Ale miewa takie nieoczekiwane zwarcia w mozgu, ktore przycmiewaja wszystko 😂 ostatnio np przyszla zajac sie moja corka, a ja jeszcze bylam w pizamie takiej swiatecznej w kratke czerwonej, a ona do mnie: czemu masz taka nieseksowna pizame? xd no kto kurna mowi takie rzeczy?! 😂

O zobaczcie!! Szkoda, że dopiero w marcu wyjdzie, ale zawsze coś :D

Załączniki

• IMG_3381.jpeg
    IMG_3381.jpeg
    111,5 KB · Wyświetleń: 32
Dziewczyny, muszę się tym podzielić bo nie wytrzymam. Nie mieszkam w PL i od początku ciąży bardzo tęsknię za polskim jedzeniem. Ale takim chyba największą ciążową zachcianką jest burger z Pasibusa z kurczakiem normalnie nie wiem co bym oddała żeby go zjeść 😭😭
Doszło do tego że przeglądam ich menu w internecie i dosłownie ślinie się do komputera 😂😂😂

oooo jaka kochana 😍😍
A moja tesciowa OGOLNIE tez jest spoko, mamy troche wspolnych tematow do rozmowy i dzwoni do mnie czesciej niz do mojego faceta i gotuje rzeczy, ktore ja lubie, itd Ale miewa takie nieoczekiwane zwarcia w mozgu, ktore przycmiewaja wszystko 😂 ostatnio np przyszla zajac sie moja corka, a ja jeszcze bylam w pizamie takiej swiatecznej w kratke czerwonej, a ona do mnie: czemu masz taka nieseksowna pizame? xd no kto kurna mowi takie rzeczy?! 😂
a, to mojej też zdarzają się jakieś taki dziwne teksty nieraz 🤣 ale uważam toza nieszkoldiwe 😂

reklama
Do góry