reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kobietki!!!

U nas dzisiaj upał....;-)ze wytrzymać się nie da...troszeczkę opalam się ale jest ciężko:-D pozdrawiam Was i życzę miłego weekendu :tak: i poprawy pogody- kana w szczegolności dla Was.....

Agatkas ja na problemy z pęcherzem brałam urosept i cos na f :confused: furagin czy jakos tak....

reklama
Agatkas
Zadomowiona(y)
green_rank_3.gif

https://www.babyboom.pl/forum/members/agatkas-36595.html

icon1.gif
Odp: Grudniowe mamusie 2008
Dziewczynki a co mozna brać na kłopoty z pęcherzem??

ja walcze z pęcherzem i układem moczowym od 4tygodni ehhhhhh brałam urosept i zaleconą vit C nie pomogło - obecnie jestem na etapie kuracji furaginem i vit C od trzech tygodni. Nadal jednak w posiewie mam jakąś bakterie france i nijak nie mogę z nią zawalczyc skutecznie.

A to wam jeszcze powiem, że mam kiepski dzień od wczoraj-taki łzawy, z nerwów wczoraj brzusio mnie bolał i dzidziuś był niespokojny, kopał jak szalony ehhhhh. Ide na jakąś kawusie i wyciszenie balkonowe:-(

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny - wielkie pustki tutaj

Ja pomału przyzwyczajam się że mamusia do mnie nie przyjedzie na święta,
wczoraj dla poprawy humoru zrobiłam wielkie zakupy dla dzidzi - włącznie z wózkiem.:-)

Witajcie Dziewczyny
Coś tu rzeczywiście wczoraj i dzisiaj pustawo.
Ja właśnie sprzątam, ale zrobiłam sobie chwilkę odpoczynku, zeby zobaczyc co u Was słychać.
Zostało mi jeszcze mycie podłóg (niestety ok. 150 m) i obiadek, ale na szczęście mam już podszykowany.
Mam do Was pytanko, czy zdarza Wam się popuścić przy kichaniu? Ja nigdy tak nie miałam, a od kilku dni, jak tylko kichnę, to od razu czuję, że kropelka poleciała, nie mówiłam o tym lekarzowi, bo mi głupio, moze któraś z Was spotkala się z takim czymś?

Czesc dziewczyny.

Blizniaki2000, mam dokladnie to samo, i chyba to normalne, ale poczulam sie jak jakas stara babcia, bo u starszych ludzi tez tak jest:baffled:
Ja wlasnie skonczylam sprzatac,nareszcie!!!! Jeszcze czeka mnie robienie salatki ziemniaczanej, bo sie wczoraj programu naogladalam i mi taka ochota naszla ze niewiem.:baffled:
Chcialam wam powiedziec, ze to co dostalam od lekarza na swiad skory, zadzialalo praktycznie od razu!! Jest o niebo lepiej, dzisiaj wreszcie sie w nocy wyspalam, jeszcze troszke gdzieniegdzie swedzi, ale w porownaniu z tym co bylo, jest super!!:tak:Milego weekendu wam zycze:-)

Oceanity dzięki za pocieszenie, już myślałam, ze tylko ja tak mam. Dobrze, ze lekarstwo pomogło i już się nie męczysz.
Cyprysiowa uwazaj, zeby mężuś Cię nie zaraził.
Ja już po sprzątaniu, podłogi schną, a ja mam zamiar odpoczywać.

reklama
Do góry