reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Pamiętajcie, że jeśli Alab przekroczy czas, możecie reklamować. Ja jakiś czas temu badałam homocysteine, wyniki miały być w ciągu kilku dni roboczych, a ich nadal nie było. Złożyłam reklamację, wyniki się znalazły i dostałam % zwrotu. To samo miałam w ubiegłym roku z innym badaniem. Nie wiem jak jest w innych laboratoriach.

Informowałyście rodzinę? U mnie narazie nikt nie wie. Spytałam męża co chcę na święta odpowiedział, że córkę także czekam z prezentem haha, ale już mi ciężko wytrzymać było dlatego się zapisałam tutaj :D
Jeszcze nie, ale w swieta podzielimy sie nowiną z najblizsza rodzinką 🥰 co ma byc to bedzie , wiem jak ulotne moze byc szczescie, wiec trzeba cieszyc sie chwila ❤️

Mi corka mowi ,ze dostane od mikolaja dzidzie, jeszcze nic nie wie 🫠
To marzenia córeczki się spełnią 😁😁
Mój 4 letni syn też mówi, że chce dzidziusia w domu 😁😁😁
Czekam już dzisiaj na koniec dnia 🥰 w poniedziałek i wtorek co prawda pracuję, ale to już wiecie jak jest… 😁😁

Dzisiaj popracuje nad ograniczeniem kawy, bo za dużo piję zdecydowanie. Albo przerzucę się na jakąś bezkofeinową/zbożową

Dzień dobry, w końcu mam wyniki tej nieszczęsnej bety, przyrosty już niższe ale dalej w normie. A wartość zawrotne 26658,05 🤢 trzymajcie kciuki, dzisiaj usg kontrolne, może zobaczę już coś więcej niż pęcherzyk 🥹

Dzień dobry, w końcu mam wyniki tej nieszczęsnej bety, przyrosty już niższe ale dalej w normie. A wartość zawrotne 26658,05 🤢 trzymajcie kciuki, dzisiaj usg kontrolne, może zobaczę już coś więcej niż pęcherzyk 🥹
O kurcze, wynik konkret, a dzieli nas tylko tydzien 😯🫣 przy tejwartosci powinno byc widac zarodek, chociaz roznie to moze byc, ja mialam 33000 i nadal nie bylo widac 😵‍💫

Ja teraz już bety nie sprawdzam. W poniedziałek wizyta. A dziś jestem dokładnie w momencie, kiedy w poprzedniej, utraconej ciąży zaczęłam krwawić. Pojechałam na SOR i nic się nie działo, serduszko biło.
Po 3tygodniach przestałam krwawić i to najprawdopodobniej był moment, kiedy serduszko się zatrzymało. 💔
Więc ciężki dzień dziś dla mnie, bo patrząc w aplikację na 6+2 wszystko mi się przypomina. Od tego dnia zaczęłam walkę o żelka, którą przegrałam.

reklama
O kurcze, wynik konkret, a dzieli nas tylko tydzien 😯🫣 przy tejwartosci powinno byc widac zarodek, chociaz roznie to moze byc, ja mialam 33000 i nadal nie bylo widac 😵‍💫
Mi zawsze tak szybko i gwałtownie rośnie, podejrzewam, że dlatego tak źle się czuję… i rzeczywiście było widać tylko pęcherzyk i zamazane ciałko żółte, bardzo słaba jakość. Nie dostałam nawet zdjęcia 😂ale najważniejsze, że dzidzia w macicy, mogę już przyjmować heparynę i dostałam tabletki na mdłości, czyli w sumie wszystko zgodnie z planem. Wszystko, oprócz zdjęcia pod choinką 😂

Do góry