Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko okDziewczyny, ale jesteście szybkie z tymi prenatalnymi, zazdro!
Ja czekam na swoje dwie wizyty w styczniu (7 i 8) no i dopiero wtedy może lekarze poruszą ten temat (o ile wszystko dalej jest ok)
No ja się zastanawiałam, czy się już zapisać, czy nie czekać jednak do 9.01 kiedy mam wizytę u ginekologa. W końcu w październiku dzwoniłam odwołaćWłaśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok![]()
Gdybym nie była na grupach na tym forum, to w ogóle bym nie wiedziała, że można samej z siebie ogarnąć takie badania.Właśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok![]()
Pewności to chyba nigdy nie ma, ale trzeba być dobrej myśliWłaśnie, ja nawet o tym nie myślę, jeszcze jest czas i w sumie sytuacja niepewna u mnie. Chciałabym mieć taki pewność i spokój, że wszystko ok![]()
Ja tez tak mam z prenatalnymiGdybym nie była na grupach na tym forum, to w ogóle bym nie wiedziała, że można samej z siebie ogarnąć takie badania.
Czekałabym, co lekarz powie i zleci to bym robiła jak posłuszny żołnierzi w sumie chyba na razie tak będę robić. Świeżak jestem i tyle
![]()
Do piątku już niedalekoBylismy u lekarza , myslalam ze da jej cos konkretnego na te zmiany w buzi, ale nie ma na to lekarstwa... przepisala zyrtec i argentin jedynie. Powiedzialam o ciazy, to pocieszyla ze dorosli choruja raczej rzadko, ale jednak zeby postarac sie nie zachorowac, higiena i unikanie bliskich kontaktowmasakra, usg w piatek, oszaleje chyba do tego czasu
![]()
To całkiem tak jak u mnieCześć dziewczyny! Termin 22.08.2026. Na pokładzie tylko mąż i![]()