reklama

Sierpniowe mamy 2026

Cześć Wam :)

Pozdrawiam sierpniowe Mamy. Ja mam termin na 22.08.
Dotąd moje ciałko było dla mnie łaskawe. Ale od dwóch dni zaczynają mnie męczyć całodzienne mdłości. Bez wymiotów na szczęście. Macie drogie Mamy jakąś poradę ? Troche mnie to wybija z rytmu :).
Mnie ta wątpliwa przyjemność póki co omija, może dziewczyny coś poradzą 😄

reklama
Cześć Wam :)

Pozdrawiam sierpniowe Mamy. Ja mam termin na 22.08.
Dotąd moje ciałko było dla mnie łaskawe. Ale od dwóch dni zaczynają mnie męczyć całodzienne mdłości. Bez wymiotów na szczęście. Macie drogie Mamy jakąś poradę ? Troche mnie to wybija z rytmu :).
Na mnie działają jedynie tabletki Bonjesta. Z tym, że są na receptę i są bardzo drogie, 160-190zl za 20 tabletek. Bierze się je jedną lub dwie dziennie. Żadne herbatki, imbir, gumy, kwaśne rzeczy, jedzenie przed wstaniem i inne sposoby nie działały. Jestem na jednej tabletce i na początku było super, z upływem czasu mdłości wracają, teraz zemdli mnie tak 2-3 razy dziennie. Chyba powinnam zwiększyć dawkę, ale póki jeszcze jakoś funkcjonuję to nie chcę brać więcej, bo potem ciężko się z nich schodzi

Cześć dziewczyny 😊 u mnie nadal samopoczucie słabo, dziś pojawiło się lekkie plamienie, nie wiem co to, może od accardu, który stosuje od tygodnia, nie wiem nic mnie nie boli ale umówiłam się od razu na wizytę po południu, bardzo się martwię. 🥹😢

Cześć dziewczyny 😊 u mnie nadal samopoczucie słabo, dziś pojawiło się lekkie plamienie, nie wiem co to, może od accardu, który stosuje od tygodnia, nie wiem nic mnie nie boli ale umówiłam się od razu na wizytę po południu, bardzo się martwię. 🥹😢
Pewnie naczynko peklo, ja tez biore accard od poczatku i jedynie co to mam wiecej siniakow i jak sie skalecze to mocniej leci krew

Jeju znam Twój stres 😢 oby było wszystko dobrze i plamienie okazało się niegroźne 🙏🏻 pytałam dla siebie na izbie, czy heparyna lub acard mogą być przyczyną plamień albo jakoś w tym „pomagać” to usłyszałam, że same w sobie nie, przyczyna musi być inna

Dzięki dziewczyny, pod wieczór mam wizytę i się okaże co i jak. Póki co spokój, nic więcej nie było na szczęście ale stres mnie nie opuszcza a jeszcze dziś znaleźć lekarza to wyzwanie 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry