reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Ja urodzona w piątek o 1.00 w nocy :-) hehe
Ja juz mam czasem dosyc ciaży przez te bóle żeber i wątroby, ale niech dzidzia sobie siedzi w brzuszku, bo jeszcze mamy troche do przygotowania zanim przyjdzie na swiat :-) he he

Czarna, piękna ta statystyka na LIście Mamuś Październikowych!!!!!!!!!!!!!!! Księżniczki ustapiły miejsca Królewiczom, ale wszystko wyjdzie się jeszcze w praniu

Gosiu ale moja niespodzianka jest tylko jedna hehehehe :-D

Mam wrazenie Magdziunia ze ostatnio czytasz mi w myslach:-D:-D:-D
Asiu staram się jak mogę :-D

Ja urodzona w piątek o 1.00 w nocy :-) hehe
Ja juz mam czasem dosyc ciaży przez te bóle żeber i wątroby, ale niech dzidzia sobie siedzi w brzuszku, bo jeszcze mamy troche do przygotowania zanim przyjdzie na swiat :-) he he

A mnie się wydaję, że ja od zawsze jestem w ciąży.
To fakt troszkę jeszcze zostało do pozałatwiania i niech dzidziolki siedzą i czekają na odpowiedni moment.

Witajcie wieczorowo:-)
widzę, że temat porody na topie, jak przeczytałam o koleżance, której wody odeszły to lekka panika mnie ogarnęła, że to już. Z jednej strony chciałabym być PO wszystkim, a z drugiej tak się przywyczaiłam do mojego brzusia. Przynajmniej jak mi co leci z rąk to na podłogę nie spada, tylko na bebzolku się zatrzymuje :-p:-p
Odnośnie opadającego brzucha wyczytałam, że trzeba sobie włożyć ołówek w pępek i zaznaczyć na ścianie na jakiej jest wysokości, jesli kreska się przesuwa w dół to wiadomo.
PS nie pchać całego ołówka do pępka ! ;-):-pjesli pępek wystający proponuję kikut pomalować pomadką i tyż się odznaczy na ścianie :-)

Ja już umyłam główkę, zjadłam kolację i się relaksuje na BB :tak:.
MIłego wieczorku :-)

Ja sobie tez odpoczywam i caly dzien o tym mysle,ze to juz niedlugo;-)Ja termin wczesniejszy mam na 24wrzesnia i na wrzesniowkach znalazlam dziewczyne co nosi PREZENT NOWOROCZNY tak jak ja:-D.Ona ma juz prawie 35tydzien:szok:Takze zastanawiam sie jak to bedzie ze mna:dry:.Chcialabym,zeby mala jeszcez posiedziala,bo tez nic nie mam uszykowane:baffled:Milej nocki!!!

Witajcie wieczorowo:-)
widzę, że temat porody na topie, jak przeczytałam o koleżance, której wody odeszły to lekka panika mnie ogarnęła, że to już. Z jednej strony chciałabym być PO wszystkim, a z drugiej tak się przywyczaiłam do mojego brzusia. Przynajmniej jak mi co leci z rąk to na podłogę nie spada, tylko na bebzolku się zatrzymuje :-p:-p
Odnośnie opadającego brzucha wyczytałam, że trzeba sobie włożyć ołówek w pępek i zaznaczyć na ścianie na jakiej jest wysokości, jesli kreska się przesuwa w dół to wiadomo.
PS nie pchać całego ołówka do pępka ! ;-):-pjesli pępek wystający proponuję kikut pomalować pomadką i tyż się odznaczy na ścianie :-)

Ja już umyłam główkę, zjadłam kolację i się relaksuje na BB :tak:.
MIłego wieczorku :-)
bardzo mi sie podoba ten pomysł z pępkiem dzis wieczorkiem zaznacze:tak:

reklama
Blond coś dla nas - jakby co to ja tam jadę.
Najważniejsze to to, że nie odsyłają rodzących.
Podaję link
Szpital Inflancka - Warszawski Szpital Ginekologiczno-Położniczy INFLANCKA
No ja wlasnie mam zamiar tam jechac:-Dtylko gadanie ze nie odsylaja...bo 28 czerwca tego roku odeslali moja kolezanke 11 dni po terminie:wściekła/y:a inna tez tam [pojechala 9 dni po terminie i powiedzieli jej ze nie odsylaja:confused:i tak tam pojade:tak:tylko jak teraz to wszystkie ciezarne przeczytaja w Warszawie to tam pojada:sorry2:no coz moze sie spotkamy na porodowce bo terminy mamy kolo siebie:-D:-D:-Dfajnie by bylo z kolezanka rodzic:tak:taki prawie rodzinny porod tyle ze 2 dzieciaki:-D

Do góry