reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

HTML:
Odp: Październik 2008ja witam sie z rano, ładnnie pospałam
Ppatqa - Ty to spać nie możesz !! taka wczesna godzina, a Ty już na nogach?? ja też wstaje codziennie po 6-ej, ale to z "musu", ale już planuje, że jak tylko wreszcie będę na zwolnieniu to przed 10-tą nie ruszę się z łóżka :-) :-)
Blond20 - przykro mi, że masz takie doły nocą :-( pomyśl sobie wtedy o Rafałku, że już wkrótce będzie z Tobą. Mnie natomiast w nocy łapią czasem dziwne lęki ...

reklama
Hejka!
Anetko zaczne od gratulacji dla kolezanki!!!fakt ona juz sie cieszy-zazdroszcze jej:tak:ja za 3 tyg zaczynam 36tydz.i moze mi sie przytrafi wtedy porod;-)
Gosiu wlasnie jeszcze tylko 50 dni!! mam nadzieje ze przelaci:tak:
Kaka gratulki Ty dzis zaczynasz 33 tydz.:-)
Moje bole krzyza minely i mam nadzieje ze dzis wieczorkiem mnie nie nawiedza ponownie:baffled:
Milego dnia mamuski

Hej ja dziś dobrze spałam i tylko raz wstałam do wc.
Ale się przestraszyłam wieczorem - siedze przy kompie a tu nagle wpadł szerszeń do domu przez okno - krzyknęłam i mąż od razu się stawił.
Jejku panikara jestem, ale jakby mnie urządlił to ... nawet nie chce myśleć.
Na pocieszenie maluch wieczorkiem tak fikał, że brzuch falował i falował.

Dziewczyny dziś o 6:50 moja koleżanka szczęsliwie urodziła swoją córcię - amała waży 4240g, ma 59 cm i dostała 9pkt.
Jak się cieszę.

ja wstałam po raz drugi, bo udało mi sie jeszcze przysnąć, spotkanie z malymi nas dopiero czeka, ale ja musze poczekac jeszcze troche bo ja jestem z koncówki listy, no to ja wstaje już wyrka i ide na sniadanko

Aniaaa oj ja jszce pracowałam też tak myślałam, pierwszy tydzień zwolnienia dlużej spałam, a potem sie i tak budziłam rano

:laugh2:witam sie i ja :laugh2:
Dzisiejszy dzień nie zapowiada się jakoś szczególnie. Dziewczyny zaczynają się pakować, a teściowka troszkę przychorowala po wczorajszych śledziach... Nie powiem, bo i mnie męczyly do samego wieczora.... Ale smak mialy wspanialy :-p:-p:-p
Nam do terminu zostalo mniej jak dwa miesiące. Na szczęscie jeszcze czuje się dobrze, żeby nie napisać, momentami wysmienicie :-p:laugh2: W piatek idę do ginki z wynikami, bo ostatnio coś mialam w moczu. Dostalam Urosept + vit.C 4xdziennie. Będzie dobrze :rofl2:
Milego dnia Laseczki!!!!!!!!!!!!

Ja też zmykam - śniadanko właśnie zjadłam i troszkę do ogródka idę posiedzieć na powietrzu.
Duchota się robi na dworku a w cieniu będzie dobrze.
Pa miłego dzionka życzę Wam.

Ja "juz" po badankach. czekalam godzine bo jakas babcia przede mna przepuszczala wszystkich bo jej sie nie spieszy....:wściekła/y:jakas geriatryczna kolejke dzisiaj mialam...same babcie i tylko 2 w ciazy i nic wiecej...pieknie po prostu:wściekła/y:
a o 18 Szkola Rodzenia:tak:ciekawe co to bedzie...pierwsze spotkanie...nawet nie wiem czy jakies ubranie inne mam wziac...nic nie powiedzieli co bedzie.
przed chwila widzialam listonosza jak wchodzil do klatki i czekalam az zadzwoni...i nic...wiec poszlam sprawdzic do skrzynki czy nic nie ma, a tam wiecie co...?awizo:wściekła/y:skur... napisal ze mnie nie zastal!!!10 min pozniej przyjechal kurier i przywiozl butelki i laktator:tak:chociaz to....mam juz dosyc tej poczty. mama wyslala mi 2 tyg temu wazna ksiake do mojej pracy inz priorytetem i nie doszla.pewnie ukradli:-:)-:)-:)wściekła/y:a ja nie moge zlozyc reklamacji bo to nie byl polecony....niech ich wszystkich.....czy oni sie nade mna znecaja czy co...:-(

reklama
i ja witam sie z rana:-)
zjadłam śniadanie, ide pranie powiesić, zrobie sobie małą słabą czarną i jeszcze na chwile przysiądę ale potem musze wziąść sie za porządki.

Do góry