kropka.
Fanka BB :)
8+0Który to będzie tc?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
8+0Który to będzie tc?![]()
Są jeszcze miejsca na SylwesterJa w Mikołajki a Ty w Wigilię![]()
WolneSą jeszcze miejsca na Sylwester![]()
Pięknie, i to podwójnie!Hej hej! Jestem po dzisiejszej wizycie. Wszystko wygląda w porządku, dwa serduszka, maluchy mają po 1cm. Następna wizyta 19.05, wyszłam z listą badań i zwolnieniem. Chyba w końcu zeszło ze mnie to całe ciśnienie i zaczynam się naprawdę cieszyć, a nie tylko martwić![]()
Mi lekarz odradzał picie kawy ale zdarzy mi się wypić 1-2 w ciągu tygodniaDziewczyny, a pijecie kawę? Jaką i jak często? Ja staram się unikać, ale ciężko z tą sennością![]()
superDziewczyny, ja już po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień z USG 5+6, akcja serca obecna, CRL 3.1 mm, termin na 24.12![]()
kurcze moja data urodzinAle to będą szalone święta![]()
Podstawowe raczej zdążysz. Te bardziej czasochłonne typu wirusy, niestety czas oczekiwania kilka dni.Wolnedawaj
Udało mi się na NFZ zapisać do gina na 14.05. sztosik. Ale chusteczkowo że na 18.30 a jeszcze muszę badania zrobić na wizytę prywatną 16.05 i wiem że no nie zdążę z wynikami jak zrobię w piątek rano żeby były na sobotę na 8 ? :d
Mi w Luxmedzie wszystkie wyniki przyszły do końca tego dnia, w którym robiłam badaniaWolnedawaj
Udało mi się na NFZ zapisać do gina na 14.05. sztosik. Ale chusteczkowo że na 18.30 a jeszcze muszę badania zrobić na wizytę prywatną 16.05 i wiem że no nie zdążę z wynikami jak zrobię w piątek rano żeby były na sobotę na 8 ? :d
Gratulacje podwójne!!:-))))))Hej hej! Jestem po dzisiejszej wizycie. Wszystko wygląda w porządku, dwa serduszka, maluchy mają po 1cm. Następna wizyta 19.05, wyszłam z listą badań i zwolnieniem. Chyba w końcu zeszło ze mnie to całe ciśnienie i zaczynam się naprawdę cieszyć, a nie tylko martwić![]()
Ja pije jedną dziennie ale bezkofeinowaDziewczyny, a pijecie kawę? Jaką i jak często? Ja staram się unikać, ale ciężko z tą sennością![]()