kropka.
Fanka BB :)
Uroki zagranicy czy własnej działalności?Ja to nie będę miała luksusu zwolnieniabędę pracować do porodu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uroki zagranicy czy własnej działalności?Ja to nie będę miała luksusu zwolnieniabędę pracować do porodu
![]()
Piąteczka, termin mamy ten sam i jeszcze mdłości nam się zaczynają w tym samym czasieA propo mdłości. Jakoś od wczoraj tak mi ciężko na żołądku.. ale czy to możliwe tak wcześnie?(5 tydzien)
W poprzedniej ciąży tego nie poznałam, stąd moje pytanie![]()
Własnej działalnościUroki zagranicy czy własnej działalności?
Życzę Tobie i sobie, żeby to był krótkotrwały epizodPiąteczka, termin mamy ten sam i jeszcze mdłości nam się zaczynają w tym samym czasie![]()
U mnie nie:Życzę Tobie i sobie, żeby to był krótkotrwały epizod
Ciekawe czy zupełnie inne objawy sprawdza się na inną płeć![]()
Ja odliczam już dni do wizytyA ja dalej czekam na pierwszą wizytę - jeszcze tydzieńMam wrażenie, że czas stoi w miejscu
![]()
Trzymam kciukiJa odliczam już dni do wizytyliczę na to że w 7 tyg będzie już serduszko i że lekarz mi da l4 bo czuje się fatalnie. Senność poziom pro zgrana mdłości w ciągu dnia plamienia do tego wszystko mi leci z rąk nie umiem się skupić i mam już wachania nastroju
Ja aktualnie idę do lekarza który mnie prowadzi w związku z niepłodnością i myślę że nie będzie problemu później mam wizytę na NFZ u lekarza którego chce mieć docelowo za prowadzącegoTrzymam kciukiJak jeden lekarz nie da L4 to zawsze można zmienić na bardziej ludzkiego
![]()