Arizoona
Fanka BB :)
PięknieJa jestem po wizycie. Mam już kartę ciąży i termin na 10.12.2026r.Było bicie serduszka (159), a prenatalne będę umawiać jutro.
Jadę na mini wypoczynek, wszystkiego dobrego dla Was![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PięknieJa jestem po wizycie. Mam już kartę ciąży i termin na 10.12.2026r.Było bicie serduszka (159), a prenatalne będę umawiać jutro.
Jadę na mini wypoczynek, wszystkiego dobrego dla Was![]()
Hej! Ale świąteczny prezencikCześć. Termin z OM na 24.12. Pierwszą wizytę miałam 30.04 (ok 6tc) ale niewiele było widać. Kolejna wizyta 12.05. Oby tym razem było lepiejTo będzie moje trzecie
![]()
Hej! Też czekam na trzecieCześć. Termin z OM na 24.12. Pierwszą wizytę miałam 30.04 (ok 6tc) ale niewiele było widać. Kolejna wizyta 12.05. Oby tym razem było lepiejTo będzie moje trzecie
![]()
Ja mam już parkęCzekam właśnie pod gabinetem na wizytę, trzymajcie kciuki proszę!
Hej! Też czekam na trzecieMasz już synów czy córki? W jakim wieku?
![]()
No nie da się ukryćHej! Ale świąteczny prezencik![]()
Ja mam dwóch chłopców - 6,5 roku i 2 latkaJa mam już parkęNiecałe 7 lat i 5,5
Także już takie podrośnięte
A Ty?
To też wesołoJa mam dwóch chłopców - 6,5 roku i 2 latka![]()
A który masz teraz tc? Ja tydzień temu też byłam pewna że będzie serduszko a zarodek miał tylko 2 mm. Pani doktor powiedziała że 5tc a ja jestem pewna że tydzień więcej bo wiem kiedy miałam owulację. Dodała też że ciąża wygląda na żywą i że są przepływy. Chyba dużo zależy od sprzętu. Ja pamiętam że w pierwszej ciąży miałam to samo i zaraz poleciałam do innego lekarza prywatnie do kliniki gdzie robią prenatalne. I tam było wszystko ładnie widać. Teraz mi szkoda 380 zł i czekam do wtorkuJestem po wizycie. Ciąża o trzy dni młodsza. Serduszka nie było, ale ginekolog mówiła, żeby się nie martwić, bo jeśli ciąża młodsza to nic złego. Mam przyjechać za tydzień.