reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Nenius no ja też, przestałam "trafiać" w te dni po prostu działamy kiedy się da:)
Bo ja już po malu na głowe od tego dostawałam, co miesiąc test ciązowy szedł w ruch a co sie okazywalo następnego dnia dostałam @ (bo niestety ja mam nieregularne cykle)

Czy któraś z Was miała problemy z regulrną @ , bo ja zawsze po leczeniu hormonalnym 3 cykle mam regularne a później juz @ sobie przychodzi kiedy chce, co prawda w lutym przestałam brac leki i 3 @ miałam oczywiście co 28 dni a juz kolejne cykle tez dośc regularne tylko tak co 35-37 dni.
No i dzisiaj powinnam dostac @ no i mam nadzieję że już nie dotane:) poczekam jeszcze z 10 dni i teścik:)

maliwna- dziekuje za slowa wspracia...
kingus - i jak tam twoj pecherzyk??

ja zaraz jade na zdjecie szwow,, wogole zastanawiam sie i myle ze moze po tej operacji moje dni plodne dopiero teraz sa skoro teraz uwolinili mi moje komoreczki, hnmm sama nie wiem ale na wszelki wypadek badz nie , glownie z czystej przyjemnosci biore meza w obroty..:)) moj temperament wzrosl od jakiegos czasu, nie jest to zwiazane z dzidza.. tylko z odstawieniem tabsow..:)
dzis lub jutro powinna przyjsc@ ale tez nie wiem czy moga byc jakies opoznienia z powodu operacji, lekarz powiedzial ze nie powinny.. hmmm..zobaczymy oby wszytsko bylo ok.. czekam lub i nie na @.. jesli ma przyjsc to niech juz przychodzi a jesli nie to niech sie nie pokazuje:laugh2: tak czy siak spokojnie bez nerwow i bez wiekszych nadzeji ze jeszcze w tych kilku dniach po operacji cos uda sie zdzialac..czekam....:-D

marzenix jaką piosenke wybralas na 1szy taniec jesli mozna spytac?? zycze milych ostatnich dni w panienskim stanie,a jak wieczor panienski minął???:-)

dziewczyny kochane jeszcze tylko 3 dni!!!! :-D:-D:-D
na pierwszy taniec wybralam Celine Dion "I LOVE YOU" polecam posluchajcie bo jest przecudowna!:-)
a wieczor panienski minał cudownie!! mialam swietna zabawe z kochanymi dziewczynami! wklejam fotke specjalnie dla was!!
tikanis sloneczko wiem ze sie malo odzywam, mam teraz tyle na glowie, ale myslami jestem z toba i trzymam kciuki bo wierze ze teraz wam sie uda i bedzie wszystko dobrze!
eve84 sliczna z was para!!!

pozdrawiam wszystkie kobitki!!

Załączniki

• m2.jpg
    m2.jpg
    204,5 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczynki moje starania chyba się trochę odwloką. Mój M odebrał dziś wyniki nasienia i rozpoznanie Asthenozoospermia ( mało ruchliwych plemników) i do tego jakieś bakterie. Już zapisał się do androloga. Boję się bardzo a miało być tak pięknie. Przy nim staram się trzymać ale jest mi ciężko :-:)-:)-(

kinguś kochana cóż można Ci powiedzieć w takiej sytuacji chyba tylko że poznanie problemu , choroby to połowa sukcesu , bo po co ty Clo się faszerujesz jak to i tak nic nie da ? Teraz już wiesz gdzie tkwi problem i możecie razem z tym walczyć . Może to nic poważnego i szybko jakość plemniczków męża się poprawi . Moim zdaniem to dobrze że znacie przyczynę . Trzymaj się . Ja kciuki będę trzymać do szczęśliwego finału .

kingus wspieraj przede wszytskim męza,jemu na pewno tez jest trudno. jak juz wiecie gdzie lezy przyczyna to bedzie latwiej mozna temu zaradzic,ostatecznie slyszalam ze robi sie w takich przypadkach in vitro,ale na pewno są jeszcze inne sposoby na poprawienie rychliwosci zolnierzykow,trzymam za was kciuki

marzenix ale ładnie wyszłas, włąsnie posluchalam celinki,bardzo ladna piosenka:) nie znałam jej wczesniej,ja na swoj 1szy taniec wybralam czekasz na te jedną chwile czerwonych gitar-warto ją uslyszec na weselu-to piosenka sztandar o milosci, do posluchania we dwoje polecam tez piekną melodie "Love story" -Richard Clayderman,piekna:) moge podesłac mailem jak chcecie posluchac:) trzymaj sie dzielnie na weselu:)

milgak bądz dobrej mysli

reklama
Byłam wczoraj u lekarza i dała mi skierowanie na pierwsze usg:-). Ide już 3 wrzesnia. Do tej pory nie moge uwierzyć że to prawda.

Do góry