Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, kurcze kiedyś nie można było bo wanny nie były na to odpowiednie
ale może teraz jest już inaczej.
tego Teleexpressu akurat nie oglądałam, ale wydaje mi się, że jak któraś dziewczyna będzie bardzo chciała to i tak sobie to załatwi, taki system. I powiem wam, po 2 latach pracy w szpitalu, że dopóki tzw. stara kadra (czyli kształcąca się w poprzednim systemie) będzie pracować, tak długo pewne rzeczy się nie zmienią. Miejmy tylko nadzieję, że nasze pokolenie będzie na tyle świadome i silne, że nie da sobie wybić z głowy nowoczesnego spojrzenia na pacjenta
z reszta mi również pomagały ciepłe prysznice podczas skurczy... łagodziły ból i odprężałyAgata - sanya mnie oświeciła że teraz nie ma takich porodów , kiedyś czytałam że były ..wołomin napewno
http://www.rodzina.szczecin.pl/narodziny/woda1.html

właśnie tam rodziła moja koleżanka
;-)i w końcu będzie można ją już tulićJa nastawiam sie tak..., będzie boleć i to bardzo, ale dam radę i poradzę sobie i zamierzam mysleć nie o sobie, ale o tej małej istostce, która będzie miała do przebycie tą krótką, ale trudną drogą na drugą strone brzucha mamy:-)