reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

No właśnie, ja też nie mogę szyją kręcić dobrze :baffled:

A co do zastrzyków, to się właśnie boję, że zapiszą mi blokadę, a w niej są środki znieczulające, więc karmienie trzeba będzie odstawić.
to ja nawet niewiedzialam ze w blokadzie sa srodki przeciwbolowe :zawstydzona/y: no ale pomoglo szybko tyle ze ja niekarmilam

reklama
Ja jakis czas temu mialam podobne bole i tez nie moglam glowa kecic. Mi bardzo szybko pomogla masc rozgrzewajaca. No i caly czas chodzilam w szaliku, nawet w domu.:tak::tak:

ojej KASIAD, nieciekawie z tym bolem! mam nadzieje ze masc czy dobry ,masaz pomoze i ze obedzie sie bez zastrzykow....zwlaszcza ze wzgledu na OLI

Kurcze ale mnie bolą mieśnie od ramion do karku :angry: albo krzywo spałam albo mnie zawiało :baffled: na dodatek w mieśnie łydek mnie coś łapało w nocy na szczęście w porę rozmasowałam :baffled:

Ponad miesiąc czekałam na wizytę u ginekolożki, a tu dziś rano niespodzianka - @:crazy:
A chciałam zrobić cytologię i ogólny rutynowy przegląd:wściekła/y:
No, ale nic poszłam, obyło się bez przyjemności w/w:laugh2:poprosiłam o tabletki antykoncepcyjne, bo dość już mamy gumek:no:, Dostałam Yasminelle, zobaczymy co to za cudo, a może któraś z Was już je przerabiała, jak wrażenia?
A cytologia 4 września:tak:

reklama
Moje plecy i szyja już znacznie lepiej po 2 dniach naświetlań i masaży, przynajmniej mogę się już ruszać w miarę swobodnie, ale jeszcze nie wiadomo, czy uda się bez lekarza. W każdym razie zostało zlokalizowane miejsce, skąd promieniuje ból na ramię i szyję, szczyknęło mi coś między kręgami kręgosłupa tak na wysokości łopatek.

Do góry