reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam Was wszystkie!!!! ja dziś wreszcie wyszorowałam łóżeczko po Michałku, uznałam, że narazie może być tylko jedno. Mówią, że bliźniaki mogą spać w jednym łóżku do 4,5m-ca życia.A Wy co o tym myslicie??? czy słusznie robię??

reklama
Blond, pamiętaj, że po każdej burzy jest słońce. Będzie lepiej i nie waż się pomyśleć inaczej!! Jesteśmy z Tobą, dbaj o siebie, teraz Ty jesteś najważniejsza..

Wczoraj pozno wrocilysmy bo burze byly po drodze, a kolo 23 spotkalam sie na 5 min z Cezarym(tzm moim eks narzeczonym)i tylko utwierdzilam sie w przekonaniu jak bardzo go dalej kocham. jemu widzialam ze tez latwo nie bylo...
/>

Blond - wierze, że jeszcze będziecie razem szczęśliwi ... nieważne co mówią inni..najważniejsze, że Ty go kochasz, a on Ciebie... może porozmawiaj z nim o tym... wiem, że dziecko nie będzie jego, ale przeciez następne i może nawet jeszcze następne będzie już jego... a Rafałka z pewnością bardzo pokocha !! Głowa do góry !!

my skonczylismy sprzatac stodołe, hurra, już wykompani, M oglada obcego. Był kolega i zaklepali wolna sale na wesele, pierszy wolny termin na koniec sierpnia 2010, jejku co to teraz się porobiło.

Mam pytanko czy jest jakiś tydzień ciązy po ktorym nie wolno już z M :-D:-D:-D

Blond może jeszcze się poukłada
wanilia ja niestety w tym jestem słaba

Mam pytanko czy jest jakiś tydzień ciązy po ktorym nie wolno już z M :-D:-D:-D
:) My z M., jak chodzilam z Julą, do konca ciąży cieszyliśmy się bliskością :laugh2:
Gosia - bardzo ladnie wygladasz na tym zdjeciu :-) choc...nie widac ze juz w tak zaawansowanej ciazy jestes
Dziękuję, tak, rzeczywiście, jak jestem w ciemnych ciuszkach i z przodu, to wyglądam, jakby tylko kilka kilo mi po bokach przybylo :laugh2:
Lecę do łóżka, Mała już na mnie czeka :laugh2: Dobranoc :tak:

Ppatqa - ja też słyszałam, ze jezeli nie ma przeciwskazań to można do końca ... a jeżeli już jest po terminie, to nawet jest to wskazane, żeby przyspieszyć poród.

reklama
Do góry