reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Bardzo sie bałam ze malenstwo moze urodzic sie za wczesnie a teraz juz oki. Mam pytanie czy ktoras z was po wykorzystaniu tych 182 dni składala wnioske do ZUz o swaidczenie rehablitacyjne?

reklama
Aga to już kazda z nas by chciała miec poród za sobą. Ja też sie szybko meczę i coraz więcej spraw olewam. Od godziny wykładam pranie z pralki;-)
Kaka sory, ale to się nazywa lenistwo a nie ciąża :-p;-);-);-);-)

A ja pozarłam sie z M tzn była krótka wymiana zdan(ale juz jest dobrze:rofl2:) Poszło o to ze w zartach powiedzialam ze jestem na niego zla bo on sobie spał a ja targałam ze sklepu mała na rekach az do domku. I od słowa do słowa wyszłą mała kłutnia i dostrzegł przesyłke i chciał chyba sie pokazac bo stwierdził ze mu sie takie cos nie podoba, ze to staromodne itp. A jak mu powiedzialam ze musi teraz je polozyc(w zartach powiedziałam) to odrzekła ze połozy tylko JEDNA i nie mam patzrec na efekty bo on to bedzie robic bez serca bo nie lubi:-:)-:)-:)-(
Mam go gdzies sama sobie połoze ale juz widze jego spojrzenia i komentarze jak bede połozone. Jego KRYTYZM chyba tylko pogłebi moje samopoczucie. I jeszcze ta gatka tyle pieniedzy na takie główno.....:angry::angry::angry::angry::angry:

Sorka musiałam sie wygadac.

Czarna widzę, że podobnie jak ja jesteś bardzo "honorowa". Chłop se w żartach powiedział, a Ty mu udowodnisz, że SOBIE SAMA PORADZISZ. Ja tak mam i niestety tylko na tym tracę. Za to moja przebiegła teściowa, całe życie nieporadna sama sobie żabki na karnisz nie umie założyć tylko mojego M wola :wściekła/y::wściekła/y:. No ale tak już mam i koniec.

Agamir oby jak najdłużej maluszek siedział w brzusiu i rósł.

agamir dobrze ze już z tobą w porządku
mirabelka też nie bede miała mebelków dl małego, no oprucz łożeczka
agamir ja dzis łozyłam, 182 dni przypada mi na 28 wrzesnia

Wczoraj mój tato stwierdziłm, że nie prasowanie poscieli po praniu jest tez szczytem lenistwa - ale ja mam to w nosie. Najwazniejsze, że wszystko jest czyste. Zycie trzeba sobie uprzyjemniac:tak:

reklama
Do góry