reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mój dzień taki sobie z rana ale potem miły bo na urodzinkach u chrześniaka byłam
ale biegunkę nadal mamy i pupina nam się odparzyła i młody strasznie płacze
nie dość że zęby to jeszcze zadek boli
jutro wietrzenie i siusianie na podłogę

zobaczymy jaka dzis noc będzie , wczoraj odsypiałam do 11.00 :zawstydzona/y:

Dzieeen doooooooooobryyyy! :-)

G. juz poszedł do szkoły,więc od rana się nie widzimy,buuu... :no: :-( :-( :-(

Wieczorek milusi - byliśmy z Jego siostrą,szwagrem,kuzynką i kuzynem na tzw. "Winobraniu",czyli Dniach ZG. :-) :-D
Później towarzystwo się rozmyło i zostaliśmy sami,no i w końcu mogliśmy sobie spokojnie pospacerować i pogadusiać. :-D

Torta wkleję później,bo narazie muszę go jeszcze pomalować,gdyż wczoraj już nie miałam kiedy,bo coś długo mi masa zastygała. :sorry2:

Miłego dzionka! :-)

Witam się z rana
Mój mały wstał o 6 i jakoś taka półprzytomna chodzę :baffled:

Dziewczyny czy któraś z Was zna się na tych niuansach rozwodowych, jeśli ktoś mi może pomóc proszę o kontakt na pw niestety w dalszym ciągu mój prawie ex mnie śledzi więc nie mogę tego wyłuszczyć tutaj ;)

Buziaki Miłego dnia

Niech mnie ktos dobije...
Wczoraj przed spaniem moje cisnienie bylo potwornie niskie! 96 na 63 :-/...
Mlody tak szala w nocy ze wstawalysmy z mama na zmiane, ae i tak nieprzytomna jestem, a mama zla sie czuje z niewyspania :(....

reklama
Do góry