reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cara87 to powiedz mu, że następnym razem ma meldować keidy będzie pod domem a Ty wtedy przyszykujesz Małego i wyjdziesz. Kurde matka z dzieckiem czeka na ojca... brak mi słów.

Spoko, wiedzialam ze sie nie zjawi, wiec zaliczylismy spacerek i plac zabaw sami :-)...
Intuicja mnie jeszcze nie zawiodla ;)...
Odrazu powiedzialam mamie ze M sie napewno nie zjawi ;)

reklama
witam wieczorkeim, my dzis caly dzien na dworze:))

Niunia zapomnialam pogratulowac ząbkla, super ze juz ma pierwszy:))

my caly dzien na dworze,rano piaskownica, mała kosila z dziadkeim trawe, a po poludniu gril
ja juz w domu bo Oli marudzial strasznie (popoludniu nie poszla spac)

hej dziewczynki
widzialam ze wczoraj niezle się tu dzialo:-);-)---ale ostatnio jakoś sil nie mam---czytam czytam ale zeby parę zdan sklecić:sorry2:--- zaczęla się już pracka i troszkę mnie to JESZCZE nerwi...

agutka - jak się udal torcik?
tofojka - ja juz drinia wypilam u taty na imieninkach---wiec z piwkiem chyba nie zamieszam---a TY dalej sama?
czesc olcia:-)
niunia - szybko u was ząbek isę pojawil---ja u corci to do roczku czekalam:tak:
pfantas, cara, majuś:-)
buziaki

cześć hana31
coś nas faktycznie zaniedbujesz ;-)
Jak z mężusiem?

ja sama, czekam na film, oglądam nianie, ale jutro wieczorem już nie będę sama :tak::tak::tak:

cześć hana

ja wciąż sama. Nie szkodzi, zdążyłam posprzątać, wyprać, poćwiczyć troszkę. Napiłabym się winka ale P. pić na pewno nie będzie bo wraca autem, więc nie będę mu chuchała winiaszem :-).
Jutro jak ładnie będzie, może pojedziemy gdzieś nad wodę. Może bo P. dziś sobie coś z kręgosłupem zrobił i nie wiadomo jak się będzie czuł.
Dobrze, kończę na dziś bo jak znów przyjedzie, a jak znów szybko zamknę kompa żeby nie widział że jestem uzależniona od BB (no i oczywiście żeby suwaczka nie zobaczył :-)) to w końcu sobie pomyśli że romansuję :baffled:
nie piszcie jutro za dużo ;-)
buziaki

reklama
Do góry